2015-01-29 14:54:13
Φωτογραφία για ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Με την υπόσχεση από πλευράς ΠΑΟΚ να... ανταποδώσουν στον Ολυμπιακό την καλή φιλοξενία, συμφωνήθηκαν τα προβλεπόμενα στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα της Τούμπας στις 8 Φεβρουαρίου.

Σήμερα το πρωί συζητήθηκαν τα πάντα γύρω από το θέμα των μέτρων ασφαλείας της μεγάλης... «μάχης» του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκας.

Το «παρών» από πλευράς γηπεδούχων έδωσαν οι υπεύθυνοι ασφαλείας, Ηλίας Γεροντίδης και Παναγιώτης Πλιάτσικας, ενώ από τους ερυθρόλευκους παραβρέθηκαν ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κωνσταντίνος Καραπαπάς και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Κώστας Ζαχαρόπουλος.

Η σύσκεψη έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, συμφωνήθηκαν τα προβλεπόμενα, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλησε να διαβεβαιώσει ότι θα ανταποδώσει την καλή φιλοξενία που έτυχε αυτός στην αναμ΄τρηση του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε και ερώτηση για τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού αλλά και την πιθανή παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Τούμπα, με τον ισχυρό άνδρα των ρυθρόλευκων όμως, να μην επισκέπτεται τη συμπρωτεύουσα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ