2015-01-29 20:24:09
Φωτογραφία για Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ FINAL 4 ΤΟΥ LEAGUE CUP
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι η συνέντευξη Τύπου για το Final 4 του League Cup που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (30/1) και το Σάββατο (31/1) στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» στη Γλυφάδα.

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι η συνέντευξη Τύπου για το Final 4 του League Cup που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (30/1) και το Σάββατο (31/1)

στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» στη Γλυφάδα.

Από πλευράς Ολυμπιακού το παρών έδωσαν ο προπονητής Δημήτρης Καζάζης και ο πασαδόρος Κώστας Προύσαλης. Την συνέντευξη Τύπου προλόγισε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος ενώ παρέστησαν επίσης ο διευθυντής του ΠΑΣΑΠ, Βασίλης Μινούδης και ο επιστημονικός διευθυντής της Τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών Στέλιος Γραφάτος, του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», καθώς και οι προπονητές και αθλητές των υπόλοιπων ομάδων (Άρη, Παμβοχαϊκού, Εθνικού Αλεξανδρούπολης) που μετέχουν στη διοργάνωση.


Ταρνατόρος: «Διοργανώσεις που προάγουν το άθλημα»

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: «Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την παρουσία σας εδώ. Την Τρίτη που μας πέρασε ξεκινήσαμε από το δημαρχείο Γλυφάδας την έναρξη της διοργάνωσης. Μια διοργάνωση που έχουμε ξαναπεί ότι είναι από τις κορυφαίες εκδηλώσεις της Volleyleague. Έχουμε την τύχη να φιλοξενούμε 4 από τις μεγαλύτερες και είμαστε βέβαιοι ότι σε επίπεδο αγωνιστικό θα κινηθούμε σε πολύ υψηλά επίπεδα. Καλούμε τον κόσμο να παρακολουθήσει πολύ ωραίους αγώνες. Παράλληλα θα πραγματοποιήσουμε παράλληλες διοργανώσεις. Το Σάββατο θα γίνει τουρνουά μίνι βόλεϊ, κατά την διάρκεια των αγώνων θα έχουμε μουσική, τσιρλίντερς και γενικότερα πολλές εκπλήξεις στον κόσμο. Μας ενδιαφέρει να κάνουμε διοργανώσεις που προάγουν το άθλημα μας γενικότερα, οι οικογένειες να χαίρονται εκτός απο το θέαμα αλλά γενικότερα να περνάνε ωραία βλέποντας βόλει. Έχουμε την τιμή και την χαρά να συνεργαζόμαστε με τον ΠΑΣΑΠ και καταλήγουμε πάντα σε ένα ζητούμενο. Ότι το βόλεϊ ανήκει σε όλους και πραγματικά με προτροπή του κ. Μηνούδη έχουμε την τύχη να φιλοξενήσουμε τον σύλλογο Ελπίδα και τον Στέλιο Γραφάκο και αυτό που πρέπει να περνάμε και αυτό που νιώθουμε είναι ότι ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Με τέτοιου είδους εκδηλώσεις θα δώσουμε και εμείς την σφραγίδα μας και θα κάνουμε ο,τι καλύτερο για τον κόσμο που θα έρθει. Ευχαριστώ πολύ την NOVA που είναι πάντα κοντά μας, πέρα απο την τηλεοπτική κάλυψη μας βοηθάει και χορηγικά και ευχαριστώ τον Δήμο Γλυφάδας γιατί οι άνθρωποι που σέβονται τον αθλητισμό είναι φίλοι μας και συνεργάτες μας».

Καζάζης: «Να φτάσουμε μέχρι το τέλος»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε τα εξής: «Έχουμε ένα διήμερο καταρχάς πολιτισμού. Είναι μια εξαιρετική διοργάνωση και βλέπουμε ότι πέρα από το αγωνιστικό έχει και άλλα πρόσωπα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Νίκο Σαμαρά, έχουμε τον σύλλογο Ελπίδα και βέβαια το αγωνιστικό κομμάτι σε ενα ουδέτερο γήπεδο που πρέπει να παίξουμε ελεύθερα. Είναι μια γιορτή του βόλεϊ και πρέπει να τη χαρούμε πολύ. Από την στιγμή που βρισκόμαστε εδώ ο στόχος δεν είναι άλλος από να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Ο Ντιατσκοφ έχει μπει σε ρυθμούς προπόνησης και σήμερα που θα τελειώσουμε την προετοιμασία θα έχουμε καλύτερη εικόνα. Υπολογίζονται κανονικά και ο Σφενδυλάκης με τον Κόιιστρα»

Προύσαλης: «Καλώ τον κόσμο του Ολυμπιακού!»

Ο πασαδόρος του Θρύλου Κώστας Προύσαλης συμπλήρωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την ΝΟΒΑ που είναι κοντά στο άθλημα μας. Καλώ πρώτα τον κόσμο του Ολυμπιακού και μετά τον κόσμο του βόλεϊ για να δει τα πολύ ωραία παιχνίδια. Σαν αθλητές θέλουμε να ενημερωθούμε και να βοηθήσουμε το Σύλλογο Ελπίδα που κάνει μια αξιέπαινη προσπάθεια. Το μήνυμα μου είναι να γίνουμε δότες. Στο αγωνιστικό κομμάτι θεωρώ μπορεί να παίξαμε με τον Άρη πρόσφατα αλλά άλλαξε διαγώνιο, πήρε καινούργιο προπονητή και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ