2015-01-29 22:12:10
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ!
Η κατάκτηση του Λιγκ Καπ είναι ο στόχος του Ολυμπιακού, όπως τόνισε ο Δημήτρης Καζάζης στη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης.

Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας δεν αφαιρεί τον τίτλο του... ντέρμπι απ’ την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη, για το Final-4 του Λιγκ Καπ, όπως σχολίασαν και οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων που μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της έναρξης της διοργάνωσης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης ξεκαθάρισε πως στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου, τονίζοντας: «Έχουμε μπροστά μας ένα διήμερο πολιτισμού. Είναι μία εξαιρετική διοργάνωση. Πέρα από το αγωνιστικό έχει και άλλες εκδηλώσεις και αυτό είναι σημαντικό για όλους μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Νίκο Σαμαρά. Έχουμε κοντά μας και τον Σύλλογο Ελπίδα και βέβαια το αγωνιστικό κομμάτι, σε ένα ουδέτερο γήπεδο. Είναι μία γιορτή του βόλεϊ και πρέπει όλοι μας να το χαρούμε. Από την στιγμή που βρισκόμαστε εδώ θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Ο Ντιάτσκοφ έχει μπει σε ρυθμούς προπόνησης και σήμερα που θα τελειώσουμε την προετοιμασία μας θα έχουμε καλύτερη εικόνα. Διαθέσιμοι θα είναι και οι Σφενδυλάκης, Κοΐστρα. Στόχος του Ολυμπιακού είναι ο τίτλος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ