2015-01-29 23:34:07
Φωτογραφία για ΕΧΑΣΕ ΑΛΛΑ... ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ! ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 84-70
Ανταγωνιστικός μόνο για ένα ημίχρονο ήταν σήμερα στην Τουρκία ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αναντολού Εφές, που έδειξε να "θέλει" περισσότερο το παιχνίδι και γνώρισε βαριά ήττα με 84-70. Με αρκετούς παίκτες εκτός ρυθμού και μπλοκαρισμένους, ο Ολυμπιακός από την 3η περίοδο και μετά τα έκανε θάλασσα.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν η αρχή της "καταστροφής" από άποψη παραγωγής πόντων, αφού ο Ολυμπιακός πέτυχε μόλις 12!

Η άμυνα του Ντάρντεν δεν βγήκε πάνω στον Περπέρογλου που έκανε ότι ήθελε, ούτε του Πέτγουεϊ πάνω στον Μίλκο Μπιέλιτσα. Αν σε αυτά προσθέσουμε και τους... εύκολους πόντους του Κρστιτς από το ζωγραφιστό καταλαβαίνουμε γιατί ο Ολυμπιακός που δεν πήρε πόντους από τον Βασίλη Σπανούλη, τον Πέτγουεϊ και τον Ντάνστον (κυρίως) δεν κατάφερε να μείνει στη διεκδίκηση της νίκης μέχρι το τέλος.

Το γεγονός ότι ο Σπανούλης που δικαιούται ίσως όσο κανείς άλλος να έχει μία άσχημη βραδιά 6 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα είχε πετύχει 2 πόντους και αυτούς με βολές, ενώ δεν είχε ΚΑΜΙΑ ασίστ λέει πάρα πολλά. 


Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς "μπλόκαρε" την επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού και το παιχνίδι χάθηκε, χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση, αφού η περίφημη άμυνα του Ολυμπιακού των τελευταίων αγωνιστικών πήγε... περίπατο. Αυτό δείχνει άλλωστε και το παθητικό των 84 πόντων.

Πάλεψαν οι Χάντερ, Λαφαγιέτ, Μάντζαρης και Λοτζέσκι. Όλοι οι άλλοι ήταν κάτω του μετρίου Η ήττα αυτή δε λέει τίποτα, αφού ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να είναι το φαβορί για την κατάκτηση της 2ης προνομιούχου θέσης στον όμιλο, (αν και η διαφορά πόντων μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας)  αλλά σίγουρα η συγκεκριμένη ήττα και ο τρόπος που αυτή ήρθε πρέπει να γίνει αντικείμενο συζήτησης ενόψει και της δύσκολης αναμέτρησης την επόμενη εβδομάδα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ