2015-01-30 18:37:06
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστη για τα 120 Ενωμένα Εργοστάσια
Αγαπητό Tromaktiko,

Μακριά από αυτό το "μαγαζί" . Εδώ και τρεις μήνες τους έχω πάρει χιλιάδες τηλέφωνα... για το πρόβλημα που είχα με την κρεβατοκάμαρα που αγόρασα "με το που έπεσε λίγο νερό επάνω, και δεν το σκουπίσαμε αμέσως επειδή δεν το είδαμε, φούσκωσε το ξύλο" . Δεν εκτιμούν τους πελάτες τους, δεν τους δίνουν σημασία και το μονό που τους ενδιαφέρει είναι να πάρουν τα λεφτά με την παράδοσή! 

Κάθε μέρα μου έλεγαν ότι θα με πάρουν πίσω, ποτέ δεν πήραν, είπα ότι θέλω να πληρώσω μέχρι και την ζημία... στα πα.....α τους! Μην κάνετε το λάθος και ψωνίσετε από αυτούς γιατί αν χρειαστείτε το οτιδήποτε μετά από την πληρωμή , θα σας γράψουν κανονικά! Το μονό που τους νοιάζει είναι τα λεφτουδάκια σας, και μετά σας κοροϊδεύουν κανονικότατα!

Πείτε το στους γνωστούς σας πριν την πάθουν και αυτοί! Πάλι καλά που πρόλαβαν 2 φιλαράκια μου που παντρευόντουσαν και δεν πήραν τελικά τα έπιπλα τους από εκεί!

ΥΓ: Το χειρότερο μαγαζί με τα χειρότερα κινέζικα έπιπλα ... που υποτίθεται είναι φτηνιάρικα, θα ασχολιοντουσαν με τον πελάτη τους;

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ