2015-01-30 21:06:08
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ. ΚΑΤΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ... ΚΟΣΤΑ!
Απίστευτη ανακοίνωση από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία κάνει... «επίθεση» στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ και πετάει... μπηχτές για την ομάδα που του έδωσε τόσα λεφτά.

Ο νέος αμυντικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε επαφές με την ομάδα της Λισαβόνας προτού υπογράψει στους Θεσσαλονικείς, σε συνέντευξή του σε πορτογαλικό ραδιόφωνο μίλησε με.... απαξιωτικές εκφράσεις για το τελευταίο απόκτημα των «λιονταριών», τον Έβερτον, ο οποίος αποτέλεσε τον αντι-Κόστα και αυτοί απάντησαν με... ανακοίνωση!

Σε αυτή τα... οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ τα χώνουν άγρια στον Πορτογάλο αμυντικό, ενώ πετάνε και... «σπόντες» για τον ΠΑΟΚ και το συμβόλαιο που του προσέφερε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τα σχόλια που έκανε ο Ρικάρντο Κόστα και αφορούν την πολιτική των μεταγραφών μας.

Εμείς από την πλευρά μας θα λέγαμε πως μία επένδυση ύψους 800.000 ευρώ για πέντε μήνες σε έναν παίκτη 34 ετών θα ήταν ακατανόητη και αντίθετη στην πολιτική μας. Όμως, προτιμούμε να μιλάει εκείνος που πληρώνει. Γι’ αυτό ευχόμαστε καλή επιτυχία στον ποδοσφαιριστή με τη νέα του ομάδα και του συστήνουμε να είναι επικεντρωμένος στη δουλειά του και να μην αναφέρεται στις συνεντεύξεις που δίνει σε θέμα που δεν τον αφορούν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ