2015-01-31 10:27:07
Φωτογραφία για «ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΣΑΝΤΑΝΑ»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Στέλιος Μαλεζάς για τον Φελίπε Σαντάνα ο οποίος από χθες είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Στέλιος Μαλεζάς για τον Φελίπε Σαντάνα ο οποίος από χθες είναι και με την… βούλα παίκτης του Ολυμπιακού.

«Σούπερ παίκτης» και «εξαιρετικός στον αέρα», ήταν κάποια από τα «καλά λόγια» του Έλληνα διεθνούς ποδοσφαιριστή.

«Δεν μπορώ, βέβαια, να γνωρίζω την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, γιατί δεν παρακολουθώ πια τόσο πολύ το γερμανικό πρωτάθλημα, αλλά για την αξία του δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία», κατέληξε Ο διεθνής αμυντικός μίλησε στην εφημερίδα «Αγορά»:

Για τα στοιχεία του Βραζιλιάνου:

«Πρόκειται για έναν αμυντικό υψηλού επιπέδου, με κύριο προσόν του την ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι. Στον αέρα είναι κυρίαρχος. Τον θυμάμαι καλά από εκεί το παιχνίδι, αλλά γενικότερα από τη δική μου παρουσία στο γερμανικό πρωτάθλημα».


Για την αξία του:

«Και μόνο το γεγονός ότι έχει παίξει σε ομάδες όπως η Ντόρτμουντ και η Σάλκε, τα λέει όλα. Και φυσικά μπορεί να σταθεί με κλειστά μάτια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι μια μεταγραφή που μπορεί να χαρακτηριστεί εκτός ελληνικής πραγματικότητας. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί βασικός σε κορυφαίες ομάδες της Bundesliga και έχει πάρει τίτλους με την Ντόρτμουντ, ενώ έχει σημαντική εμπειρία και στο Champions League».

Για το αν υπάρχει κάτι που τον κάνει επιφυλακτικό:

«Για τον Σαντάνα που είχα δει εγώ όσο έπαιζα στην Γερμανία, μπορώ να πω με σιγουριά ότι πρόκειται για σούπερ παίκτη. Δεν μπορώ, βέβαια, να γνωρίζω την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, γιατί δεν παρακολουθώ πια τόσο πολύ το γερμανικό πρωτάθλημα, αλλά για την αξία του δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ