2015-01-31 20:16:03
Φωτογραφία για ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ... «ΟΧΙ» ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
O Φελίπε Σαντάνα απέρριψε προσφορά της Στουτγκάρδης και άλλων τριών γερμανικών ομάδων για να δώσει... θετική απάντηση στον Ολυμπιακό!

Εδώ και περίπου έναν μήνα ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ προσπαθούσε να βρει λύση για το μέλλον του. Επειδή δεν έβρισκε τον χρόνο συμμετοχής που ήθελε στη Σάλκε κοίταζε το πως θα... κινηθεί για την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Ωστόσο ο στόχος του ήταν να παίξει σε μία ομάδα με προοπτική και που να μετέχει σε ευρωπαϊκά Κύπελλα. Τελικά ο Φελίπε Σαντάνα απέρριψε τέσσερις κρούσεις από άλλες γερμανικές ομάδες προκειμένου να πει... το «ναι» στον Ολυμπιακό.

Μια από τις ομάδες που αποπειράθηκε να τον κάνει δικό της -χωρίς βέβαια να τα καταφέρει- ήταν η Στουτγκάρδη. Μάλιστα όταν υπήρξε και το σχετικό... πρέσινγκ των «βασιλικών Μπλε» προς το πρόσωπό του για το μέλλον του, ο ίδιος ξεκαθάριζε πως περίμενε τους ερυθρόλευκους.

Με την άφιξη του Ματίγια Νάσταζιτς από τη Μάντσεστερ Σίτι ο δυναμικός και έμπειρος στόπερ πήρε την απόφαση να κάνει το καλύτερο δυνατό για την καριέρα του, κλείνοντας τελικά στο Θρύλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ