2015-01-31 21:02:42
Φωτογραφία για Ποιο μήνυμα από τον Α. Τσίπρα βρήκαν οι υπουργοί του όταν άνοιξαν τους προσωπικούς τους υπολογιστές
Στενή και συνεχή επικοινωνία με τους υπουργούς του θέλει να έχει ο Αλέξης Τσίπρας και δεν μένει μόνο στις προσωπικές συναντήσεις και τα τηλέφωνα αλλά και στα ηλεκτρονικά μηνύματά με τα οποία "συμβουλεύει" και δίνει οδηγίες.

Άρχισαν, εάν δεν το έχετε αντιληφθεί, οι οδηγίες (ΝΟΤΑΜ) προς υπουργούς, αναπληρωτές υπουργούς και υφυπουργούς από το Μαξίμου.

Οσοι εισήλθαν στην κυβέρνηση (πλην αυτών που ανήκουν στους ΑΝΕΛ) βρήκαν στους προσωπικούς υπολογιστές την παρακάτω οδηγία (ανυπόγραφη) από το Μέγαρο Μαξίμου.

Πρώτον, μην κάνετε δηλώσεις προτού ανακοινωθούν στη Βουλή οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Πολιτικά ορθή θα πείτε η «οδηγία», άσχετα εάν ορισμένοι δεν έδωσαν σημασία.

Δεύτερη οδηγία είναι να μη βγαίνουν οι υπουργοί στα... τηλεπαράθυρα. Στις τηλεοράσεις επιτρέπεται να βγαίνουν, όπως γράφει ο "Βηματοδότης" αλλά όσοι είναι υπουργοί να επιδιώκουν να είναι... μόνοι τους στις τηλεοράσεις και να λένε γενικόλογα πράγματα.

Τώρα θα πείτε γιατί το Μαξίμου δεν θέλει ακόμα τους υπουργούς στα τηλεπαράθυρα. Ο λόγος είναι προφανής, αφού σου λέει δεν γνωρίζει ο υπουργός ποιος θα είναι ο συνομιλητής του, ποιοι άλλοι θα απαρτίζουν το πάνελ κ.τ.λ. Μήπως και γίνει καμιά στραβή όπως έγινε, ας πούμε, με τον Γ. Ρωμανιά.

- See more at: http://www.usay.gr/article/72352/poio_minyma_apo_ton_tsipra_brikan_oi_ypoyrgoi_toy_otan_anoixan_toys_proswpikoys.html?category_id=2784#sthash.DjmkWU45.dpuf Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Music Center :AppStore free widget
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Music Center :AppStore free widget
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ