2015-01-31 23:45:05
Φωτογραφία για Αναγνώστης Θέλει Να Ζητήσει Συγγνώμη Για Το Bullying Σε Συμμαθητή Του...Ας Τον Βοηθήσουμε
Το mail το έστειλε αναγνώστης του nakedtruth.gr και ζητάει τη βοήθεια σας στην αναζήτηση του.

Ένας θύτης bullying ψάχνει να βρει το παιδί που έπεσε θύμα της παιδικής βλακείας του, όπως ο ίδιος λέει.

“Το όνομα μου είναι Νίκος και είμαι γεννημένος το 1976. Μεγάλωσα και πήγα σχολείο στα Πετράλωνα.

Σας στέλνω αυτό το mail σε μια προσπάθεια να βρω ξανά έναν παλιό συμμαθητή μου από το Δημοτικό. Πηγαίναμε μαζί στο, 137 Δημοτικό Σχολείο Κάτω Πετραλώνων, στην οδό Κειριαδών, εάν θυμάμαι σωστά τη διεύθυνση. Ήταν ένα μικρό δημοτικό σχολείο και θυμάμαι έντονα τα περίεργα πλακάκια του που θύμιζαν ναζιστική Γερμανία, καθώς ήταν σχεδιασμένα με σχέδια που θύμιζαν σβάστικα. Κάποιοι έλεγαν τότε ότι το κτίριο στην κατοχή ήταν Γερμανικά κρατητήρια, αλλά ποτέ δεν έψαξα εάν είναι αλήθεια ή απλά ένας μικρός αστικός μύθος! Τέσπα, στο θέμα μας.

Ο συμμαθητής που ψάχνω, λέγεται Αβραάμ, (δεν μπορώ με τίποτα να θυμηθώ το επίθετο του), και ήταν ένα πολύ αδύνατο παιδί με πολύ λευκό δέρμα
. Ήταν αρκετά εσωστρεφής και αν θυμάμαι καλά ο πατέρας του είχε ένα σουβλατζίδικο στην οδό Κειριαδών. Ο Αβραάμ εξαιτίας του πολύ αδύνατου και ήσυχου παρουσιαστικού του ήταν κάπως περιθωριοποιημένος από τα άλλα παιδιά. Τον θυμάμαι ακόμα, πολύ έντονα, γιατί είχε πέσει θύμα bullying και από εμένα.

Ο ίδιος προσπαθούσε να κοινωνικοποιηθεί, αλλά το περίεργο παρουσιαστικό του (πολύ αδύνατος, εύθραυστος και χλωμός όπως σας προανέφερα) ήταν κόκκινο πανί για όλα εμάς τα ηλίθια παιδάκια. Αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια, τον σκέφτομαι συχνά και θα ήθελα πολύ να ξανασυναντηθώ μαζί του, να του ζητήσω συγγνώμη και να τα πούμε. Έχω ψάξει σε facebook, instagram και έχω ρωτήσει φίλους από τότε, αλλά δεν έχω βρει κάτι, είναι σαν να έχει εξαφανιστεί και το σουβλατζίδικο τους έχει κλείσει εδώ και χρόνια.

Ο λόγος που δεν θυμάμαι περισσότερα είναι γιατί μετακομίσαμε οικογενειακός και έχασα τα ίχνη πολλών από τα παιδιά που κάναμε παρέα. Αβραάμ αν διαβάσεις αυτό το mail (το έχω στείλει σε αρκετά ηλεκτρονικά μέσα) επικοινώνησε, ελπίζω να είσαι καλά.”
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ