2015-02-01 09:03:40
Φωτογραφία για H Intel με νέους επεξεργαστές και καταργεί τα καλώδια
Η Intel παρουσίασε τη νέα γενιά των επεξεργαστών Intel Core vPro που είναι σχεδιασμένοι για την λειτουργία σε επιχειρησιακό περιβάλλον.

Η λογική της Intel είναι να καταργηθούν σταδιακά τα καλώδια στο επιχειρησιακό περιβάλλον και να γίνουν οι υποδομές ενός εργασιακού χώρου με ασύρματο τρόπο. Οι νέοι επεξεργαστές της σειράς Intel vPro είναι εφοδιασμένοι με τις τεχνολογίες Intel Pro Wireless Display και Wireless Docking Display οι οποίες ενισχύουν τις συγκεκριμένες λειτουργίες.

H Intel ξεκαθαρίζει ότι τα νέα chips θα βοηθήσουν στην δημιουργία μίας νέας γενιάς συσκευών, σε μορφή All In One, mini PC και υβριδικών tablets, με επαγγελματικό προσανατολισμό. Η εταιρεία τονίζει ότι συνεργάζεται με 12 διαφορετικούς κατασκευαστές, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται οι Dell, HP και Fujitsu, οι οποίοι και θα ξεκινήσουν να παρουσιάζουν συσκευές με τους επεξεργαστές Intel Core vPro. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που έχει η νέα γενιά επεξεργαστών είναι η ενσωματωμένη δυνατότητα κρυπτογράφησης σε συνδυασμό με SSD, η απλοποίηση της ταυτοποίησης του χρήστη, ο ασύρματος χειρισμός, η υψηλή συνδεσιμότητα και η καλύτερη αυτονομία.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το MSI Nightblade τώρα με GTX 900 Series GPUs
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το MSI Nightblade τώρα με GTX 900 Series GPUs
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ