2015-02-01 15:20:05
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΤΣΣΚΑ
Την προετοιμασία του για τη δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα ξεκινήσει σήμερα (01/02) ο Ολυμπιακός.

Μετά το διήμερο ρεπό που απόλαυσαν, από την επιστροφή τους από την Κωνσταντινούπολη, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του θα συγκεντρωθούν και πάλι στο ΣΕΦ για να ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους για το κομβικής σημασίας ματς με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Οι Ρώσοι έρχονται αήττητοι στο φαληρικό στάδιο, με πέντε διαδοχικές νίκες στο Top 16 και άλλες δέκα από την κανονική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μέτρια εμφάνιση στο «Αμπντί Ιπεκτσί» και ήττα από την Εφές Αναντόλου και δεν θέλει να υποστεί και νέα απώλεια βαθμών, που θα τον απομακρύνει και άλλο από την κορυφή του ΣΤ’ Ομίλου.

Ο Έλληνας τεχνικός των ερυθρόλευκων δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα, πλην των γνωστών εδώ και καιρό, Ιωάννη Παπαπέτρου και Δημήτρη Αγραβάνη, αλλά και τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζει στη μέση ο Μπρεντ Πέτγουεϊ. Κανονικά αναμένεται να γυμναστεί σήμερα (01/02) και ο Οθέλο Χάντερ.

Ο αγώνας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (05/02, 21.45), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας, και αναμένεται... κοσμοσυρροή στο ΣΕΦ, ήδη άλλωστε έχουν διατεθεί περισσότερα από τα μισά εισιτήρια, όπως σας έχουμε ενημερώσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ