2015-02-01 16:10:17
Φωτογραφία για ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ... (PHOTOS)
Και να πείτε ότι δεν σας τα λέγαμε πριν από μερικές εβδομάδες; Όπως φυσικά τα λέγαμε και στους άλλους επίδοξους πρωταθλητές και είδατε την εικόνα της Τούμπας χθες και τα εισιτήρια που κόπηκαν (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Όσο περνούν οι αγωνιστικές όλο και λιγότεροι θα είναι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, αλλά η μεγάλη... πτώση θα είναι μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Μετά λοιπόν από τους 3 αγώνες που δεν κατάφεραν να κερδίσουν την Ξάνθη ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά,τον αποκλεισμό από το κύπελλο, το -8 στο πρωτάθλημα, μαζί και με τις άλλες... τεράστιες επιτυχίες που έχουν κάνει, οδήγησαν την Λεωφόρο σε αυτή την εικόνα, στο σημερινό αγώνα με τον Πλατανιά.

Όσο περνούν οι αγωνιστικές τόσο καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να κοντράρουν τον Ολυμπιακό. Γιατί αν δεν το κατάφεραν φέτος με το άσχημο ξεκίνημα που έκανε ο Ολυμπιακός στην Σούπερ Λίγκα, πότε θα το κάνουν;

Πλέον, έχουν αρχίσει και τα "όργανα" με πέσιμο στους παίκτες έξω από το γήπεδο χθες στη Τούμπα, δηλώσεις Αναστασίου και... απάντηση Πέτριτς από την άλλη Όλα αυτά, πριν ακόμα παίξουν αντίπαλοι με τον Ολυμπιακό στην έδρα τους και οι μεν και οι δε...

Φανταστείτε λοιπόν τι έχει να γίνει από εκεί και πέρα...
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ