2015-02-02 09:01:08
Φωτογραφία για Μπουράκ Χακί: Νιώθω την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα μου
Ο Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί σε συνέντευξή του εξήγησε γιατί του αρέσει τόσο πολύ η Ελλάδα και τι προτιμά να κάνει όταν την επισκέπτεται «Μακάρι να μπορούσα να την επισκέπτομαι περισσότερο, γιατί αγαπάω πολύ τη χώρα σας. Δε θα ήταν υπερβολή να σας πω ότι τη νιώθω δεύτερη πατρίδα μου, εξαιτίας και του ότι ο πατέρας και οι παππούδες μου έχουν ρίζες ελληνικές, συγκεκριμένα από την Κομοτηνή. Μετά τη συμμετοχή μου στο "Κισμέτ" αισθάνθηκα αυτήν την αγάπη αμοιβαία και πλέον έχω πολλούς φίλους εδώ. Το πρώτο πράγμα που κάνω, λοιπόν, είναι να τους συναντήσω και να πάμε στα μπουζούκια», τονίζει ο γνωστός ηθοποιός.

Εξηγεί, επίσης, ότι του αρέσει πολύ η ελληνική διασκέδαση: "Περνάω φανταστικά στα μπουζούκια, καθώς στην Τουρκία δεν υπάρχει ανάλογο είδος διασκέδασης. Ξεχωρίζω τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Πάολα, τον Αντώνη Ρέμο και τον Σταμάτη Γονίδη. Την επόμενη φορά θα πάω ν' ακούσω τη Δέσποινα Βανδή».

"Αν και τα σίριαλ στα οποία συμμετέχω παίζονται σε πολλές ευρωπαϊκές κι αραβικές χώρες, μόνο εδώ περνάω τόσο όμορφα", δηλώνει ο Μπουράκ Χακί μιλώντας για την αγάπη που του δείχνουν οι θαυμαστές του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ