2015-02-02 11:57:57
Φωτογραφία για Αεροσκάφος έφυγε εκτός διαδρόμου προσγείωσης στη Ρόδο... [photos]
Σήμερα το πρωί ελικoφόρο αεροσκάφος της sky express... στην προσπάθεια του να προσγειωθεί με τους ισχυρούς ανέμους στο αεροδρόμιο της Ρόδου , έφυγε εκτός διαδρόμου προσγείωσης και σταμάτησε στα χωράφια.

Κατά την προσπάθεια προσγείωσης ο αριστερός τροχός έσκασε και πήρε φωτιά, έτσι εξετράπη της πορεία του. Άμεση ήταν η παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Η πτήση sky 100 από Ηράκλειο προς Ρόδο με 16 επιβάτεw, 3 άτομα πλήρωμα και ώρα άφιξης 07.36 σύμφωνα με τις πληροφορίες του rodosreport , προσγειώθηκε με προειδοποίηση και σύσταση ισχυρών ανέμων με ευθύνη του κυβερνήτη όπως προβλέπεται.

Για τους 16 επιβάτες δεν υπήρξε κανένας κίνδυνος, βγήκαν από το αεροπλάνο σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Ωστόσο υπέστησαν σοκ με το τράνταγμα κατά την προσγείωση.

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται άδειασμα καυσίμων και προετοιμάζεται η ρυμούλκιση του βάση της προβλεπόμενης διαδικασίας, ενώ καταφθάνει επιτροπή από την Αθήνα για να διερευνήσει τα αίτια του ατυχήματος.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ