2015-02-03 01:06:21
Φωτογραφία για ΤΑ... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΑΠΟ ΛΑΝΓΚΝΤΟΝ!
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε τόσο για το φετινό Ολυμπιακό, όσο και για τη δουλειά του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο πρώην αστέρας της «ομάδας του στρατού», Τράιαν Λάνγκντον!

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Λάνγκντον τόσο για τον προσεχή αντίπαλο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον Έλληνα τεχνικό και τη δουλειά που κάνει φέτος στην «ομάδα του στρατού».

Ο παλαίμαχος Αμερικανός εμφανίστηκε σίγουρος πως υπό τις οδηγίες του Ιτούδη οι Μοσχοβίτες θα κατακτήσουν την Ευρωλίγκα, ενώ τόνισε πως οι πιθανότητες στο ματς της Πέμπτης (5/2), στο ΣΕΦ, είναι απόλυτα μοιρασμένες και για τις δύο ομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τράιαν Λάνγκτον στην ιστοσελίδα «izvestia.ru»:

Για το αν η φετινή ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι πιο δυνατή από εκείνη του 2008 που είχε κατακτήσει την Ευρωλίγκα: «Αυτή είναι μία δύσκολη ερώτηση. Και τότε και τώρα η ΤΣΣΚΑ είναι ομάδα υψηλού επιπέδου. Έχει τουλάχιστον δύο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση. Όταν αγωνίζονται μαζί Τεόντοσιτς και Ντε Κολό είναι δύσκολο για τον αντίπαλο να προβλέψει το ποιος θα επιτεθεί. Είναι παίκτες που μπορούν να σκοράρουν και να δημιουργήσουν. Το μόνο που μπορώ να πως σίγουρα η ομάδα του Ιτούδη δεν είναι πιο αδύναμη από αυτή που είχαμε τότε που κατακτήσαμε την Ευρωλίγκα».


Για το 15 στα 15 που έχει κάνει φέτος η «ομάδα του στρατού» στην Ευρωλίγκα: «Βλέπω μεγάλη προοπτική στον Ιτούδη, καθώς είναι ένας προπονητής που χρειαζόταν η ΤΣΣΚΑ. “Διψάει” για νίκες και ξέρει πώς να προσεγγίσει έναν παίκτη. Πιστεύω πως ο συγκεκριμένος θα μείνει για πολλά χρόνια στην ΤΣΣΚΑ και θεωρώ πως με εκείνον στον πάγκο, η ομάδα θα κατακτήσει επιτέλους την Ευρωλίγκα».

Για το ποιοι είναι οι βασικοί αντίπαλοι της ΤΣΣΚΑ στη φετινή Ευρωλίγκα: «Οι αντίπαλοι θα είναι οι ίδιοι… Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός. Το Final 4 θα γίνει στη Μαδρίτη, οπότε οι οικοδεσπότες θα έχουν έξτρα κίνητρο».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κόψει το νικηφόρο σερί της ρωσικής ομάδας: «Πάντα όταν παίζεις στην Ελλάδα δεν είναι εύκολο. Ειδικά φέτος που ο Ολυμπιακός παίζει ένα ελκυστικό και αποτελεσματικό μπάσκετ. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Το πρόγραμμα της ΤΣΣΚΑ είναι γεμάτο και η ομάδα δεν έχει πολύ χρόνο να ξεκουραστεί. Ελπίζω οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ να κάνουν ένα καλό παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ