2015-02-03 14:07:18
Φωτογραφία για ΑΓΙΩΤΗΣ : ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ
Εκ μέρους της Κ15 του Ολυμπιακού μίλησαν στα βραβεία του ΠΣΑΠ οι Τάσος Θέος και Γιώργος Αγιώτης.

Βραβείο Fair Play πήρε η ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού, για την κίνηση των παικτών της ομάδας να σηκώσουν και να εμψυχώσουν τους αντίστοιχους παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά τον νικηφόρο τελικό του πρωταθλήματος.

Το βραβείο παρέλαβαν ο προπονητής της Ακαδημίας, Τάσος Θέος και ο ποδοσφαιριστής, Γιώργος Αγιώτης, με τον πρώτο να δηλώνει: «Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω τον Σύνδεσμο σήμερα. Μας έκανε αυτή την τιμή, ανάμεσα σε σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αλλά εμείς οι προπονητές που ασχολούμαστε με αυτά τα παιδιά, εκτός από το αγωνιστικό και την εξέλιξη τους, πρέπει να τους βοηθήσουμε και σε άλλα πράγματα, ώστε αργότερα να βοηθήσουν και τους ίδιους και την κοινωνία και να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον για την χώρα μας».

Με την σειρά του ο νεαρός ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων είπε: «Το μήνυμα που θέλω να στείλω εγώ, εκ μέρους των παιδιών, είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι άθλημα που όλοι αγαπάμε κaι γι' αυτό εργαζόμαστε και παίζουμε. Αυτό που μας χωρίζει είναι μόνο τα 90 λεπτά του ματς και τίποτα άλλο. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ