2015-02-03 15:12:12
Φωτογραφία για Νέα πλοία από την Κυλλήνη προς Ζάκυνθο και Κεφαλονιά
Έντονο ενδιαφέρον φαίνεται να αποκτούν σύντομα οι γραμμές Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλονιά, μετά τις δρομολογήσεις των ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ και ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ αντίστοιχα στις παραπάνω γραμμές.

Αναλυτικά η HELLENIC SEAWAYS έχει καταθέσει αίτηση δρομολόγησης για το ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ στη γραμμή Κυλλήνη-Ζάκυνθος, με την ημερομηνία έναρξης των δρομολογίων να μην αργεί.

Με τη σειρά της η ελληνική πλοιοκτήτρια εταιρία του ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, HELLENIC SHIPPING TRANSPORTES MARITIMOS LTD, φαίνεται πώς θέλει να εκμεταλευτεί τη χειμερινή ακινησία του πλοίου, καταθέτοντας έτσι αίτηση δρομολόγησης του πλοίου στη γραμμή Κυλλήνη -Πόρος Κεφαλονιάς από 1/11/2015.

Εν τω μεταξύ οι ίδιες πάντα πηγές αναφέρουν πως το HELLENIC WIND, το ταχύπλοο της HELLENIC SEAWAYS που δρομολογείται στις Αζόρες το καλοκαίρι, μαζί με το ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, είναι πολύ κοντά στο ν” αγοραστεί από την HELLENIC SHIPPING TRANSPORTES MARITIMOS LTD. Για το φετινό καλοκαίρι πάντως θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους κατοίκους των Αζορων όπως έκανε και τις προηγούμενες χρονιές.

Πηγή: ellinikiaktoploia
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ