2015-02-03 20:49:47
Φωτογραφία για iSafe : AppStore free today....κλειδώστε τα προσωπικά σας δεδομένα
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να εμποδίσετε σε τρίτους να δουν τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς να χρειάζεται να κλειδώνεται συνεχώς το iphone σας? Ίσως θα σας βοηθούσε να τα έχετε όλα μέσα σε μια εφαρμογή που θα την κλειδώσετε όπως είναι η "iSafe" με απίστευτες δυνατότητες για το σκοπό αυτό.

Κρύψτε σημειώσεις, εικόνες, φωτογραφίες, έγγραφα που σαρώσατε εσείς, αριθμούς PIN, τα μηνύματα σας, δυνατότητα δημιουργίας φακέλων έγγραφα PDF και πολλά ακόμη και μάλιστα συνεργάζεται και με την εφαρμογή Dropbox.

Επίσης μπορεί η εφαρμογή να φωτογραφίσει κάποιον που προσπαθεί να την παραβιάσει και να σας στείλει μαζί με την εικόνα του και την τοποθεσία του στον χάρτη.

Ακόμη μπορείτε να ρυθμίσετε τον αριθμό για τις λανθασμένες προσπάθειες για να κλειδώσει εντελώς μετά η να επιτρέπετε την πρόσβαση σε λάθος κωδικό σε συγκεκριμένο φάκελο για να τους ξεγελάσετε.

Μπορείτε να κρύψετε όσες επαφές επιθυμείτε και να κάνετε από εκεί κλήσεις η να στέλνετε μηνύματα και πολλά άλλα που θα βρείτε στην εφαρμογή "iSafe" όπου μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα από τον σύνδεσμο εδώ
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ