2015-02-03 22:01:13
Φωτογραφία για ΝΚΑ Νομού Ηλείας: Να μην μετακυλήσουν οι αυξήσεις μισθών, στις τιμές των Προϊόντων
Διαβάστε την ανακοίνωση: "Όλοι συμφωνούν τελικά , ότι η Μείωση των Μισθών και των συντάξεων, ήταν ένα μεγάλο λάθος Ακόμα και η Τρόικα το έχει επισημάνει πολλές φορές , με δηλώσεις της .

Το 95% των μισθωτών και των Συνταξιούχων που έχασαν την αγοραστική τους δύναμη μετά και το 2009, όταν η Ελλάδα μπήκε επίσημα κάτω από την ομπρέλα της Τρόικας και των Μνημονίων, είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας των μικρομεσαίων Επιχειρήσεων .

Και αυτό είναι γενική διαπίστωση όλων .

Ευτυχώς όμως που έστω και αργά , έρχονται και θετικά μηνύματα από την νέα κυβέρνηση, η οποία εξετάζει τρόπους να βοηθήσει στην εξύψωση της μικρομεσαίας επιχείρησης και της μικρομεσαίας τάξης των εργαζόμενων, ανεβάζοντας τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ .

Το ΙΝΚΑ Ηλείας όμως, προειδοποιεί ότι:

Η Αύξηση του Κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ θα πρέπει να πραγματοποιηθεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην μετακυλήσει στους καταναλωτές με την μορφή αυξήσεων στα είδη βασικής Διατροφής .


Η Κυβέρνηση σε συνεργασία με τους εκπρόσωπους του Εμπορίου και της Βιομηχανίας θα πρέπει να αποκλείσει την πιθανότητα αυξήσεις των τιμών σε όλα τα προϊόντα .

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους ότι ο καταναλωτής είναι η ατμομηχανή της οικονομίας και ο τελικός ρυθμιστής της Αγοράς .

Για να μην υπάρξουν οι αυξήσεις μισθών, ένα «Δώρο- Άδωρο» για την κοινωνία και την οικονομία , το ΙΝΚΑ Νομού Ηλείας προειδοποιεί :Να μην μετακυλήσουν οι αυξήσεις μισθών, στις τιμές των Προϊόντων.

Για το Δ.Σ

Φώτης Ν. Αλεξόπουλος

Εκπρόσωπος ΙΝΚΑ Νομού Ηλείας"
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ