2015-02-04 02:04:06
Φωτογραφία για Κατολισθήσεις και «μπλακάουτ» σε οικισμούς της ορεινής Ηλείας
Σοβαρά προβλήματα κατολισθήσεων παρατηρήθηκαν στις... ορεινές περιοχές του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων τα οποία με παρέμβαση των υπηρεσιών του Δήμου ελαχιστοποιήθηκαν.

Συγκεκριμένα στον Επικούρειο Απόλλωνα σημειώθηκε αποκόλληση βράχων καθώς και στο δρόμο από τα Κορμπά του Χάνια έως την Καλλιθέα, όπου οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου τούς απομάκρυναν και συνέβαλλαν ώστε η κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται χωρίς κανένα πρόβλημα.

Επίσης από κεραυνό προκλήθηκε μπλακ-αουτ στη Λινίσταινα και έκαψε τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές των κατοίκων του χωριού. Τη βλάβη επιχειρούν να επισκευάσουν συνεργεία της ΔΕΗ.

«Εκτός όλων αυτών υπάρχει και ο Αλφειός που συνεχίζει να απειλεί χωρίς όμως αυτή την στιγμή να υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Εμείς είμαστε σε επιφυλακή και παρακολουθούμε την στάθμη των νερών προκειμένου να παρέμβουμε όπου χρειαστεί. Μικροπροβλήματα που παρατηρήθηκαν από κατολισθήσεις και αποκολλήσεις βράχων αντιμετωπίστηκαν από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου», τόνισε ο Δήμαρχος κ. Σάκης Μπαλιούκος.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ