2015-02-04 04:17:07
Φωτογραφία για Ποντίκια τρώνε τα καλώδια αυτοκινήτων και μηχανών!
Προ δυσάρεστης εκπλήξεως έχουν βρεθεί αρκετοί ιδιοκτήτες ΙΧ και δίκυκλων μηχανών το τελευταίο διάστημα στην πόλη του Πύργου Η «έκπληξη» έχει να κάνει με το γεγονός ότι προσπαθώντας να εκκινήσουν τα οχήματα τους διαπίστωναν ότι δεν… έπαιρναν μπρος! Αυτόματα η σκέψη τους πήγαινε στην πιθανότητα κάποιας μηχανικής βλάβης όμως κατόπιν επιτόπιου ελέγχου διαπίστωναν ότι τα καλώδια ήταν… ροκανισμένα από ποντίκια!

Δεν είναι λίγα τα συνεργεία αυτοκινήτων και μηχανών στον Πύργο που κλήθηκαν να επιδιορθώσουν τις συγκεκριμένες βλάβες που είχαν προκαλέσει τα τρωκτικά… σε μια από αυτές τις περιπτώσεις μάλιστα, ο ιδιοκτήτης ΙΧ τύπου «4Χ4» αναγκάστηκε να πληρώσει αρκετές χιλιάδες ευρώ!

Το «φαινόμενο» -πιθανότατα- σχετίζεται με την αύξηση του πληθυσμού των τρωκτικών, με την πιο πιθανή αιτία εξήγησης του να μην είναι άλλη από το πρόβλημα της ύπαρξης απορριμμάτων επί μακρό χρονικό διάστημα στους δρόμους της πόλης Σαν λύση οι παθόντες –και όσοι προληπτικοί ενημερώθηκαν σχετικά- έχουν επιλέξει το… ψέκασμα των καλωδίων από ειδικό υγρό που απωθεί τα ποντίκια! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ