2015-02-04 12:14:14
Φωτογραφία για ΧΩΡΙΣ ΤΣΟΡΙ ΚΑΙ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΠΕΡΕΪΡΑ;
Tην προσοχή του στον Ατρόμητο και τη σημερινή αναμέτρησης στο "Γ.Καραϊσκάκης" (19:30) έχει στρέψει ο Βίτορ Περέιρα και δε θέλει να ακούει για... Τούμπα, αλλά πρέπει να κάνει και τα "κουμάντα" του ενόψει της συνέχειας που υπάρχουν αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου και Ευρώπης.

Στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού υπάρχει το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός ν'αγωνιστεί στην Τούμπα χωρίς τον Τσόρι Ντομίνγκες (σήμερα κόντρα στον Ατρόμητο λογικά θα είναι στο αρχικό σχήμα), αλλά και χωρίς τον "αντικαταστάτη" του Κώστα Φορτούνη! 

Ο Περέιρα... επεξεργάζεται μία τριάδα στα χαφ την οποία δεν την έχουμε ξαναδεί να παίζει μαζί. Η τριάδα αυτή λοιπόν προβλέπει τον Κασάμι ως αντί-Τσόρι (ή αντί-Φορτούνη αν προτιμάτε) και πίσω του τους Γιάννη Μανιάτη και Λούκα Μιλιβόγιεβιτς. 

Ο Περέιρα ξέρει ότι το παιχνίδι της Τούμπας θα πάει στη δύναμη και γι'αυτό θέλει μία τριάδα στα χαφ με δύναμη και ενέργεια που θα ξεκινήσει το παιχνίδι και θα "κόψει" το παιχνίδι του αντιπάλου στα δύο.

Στην πορεία φυσικά και ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού δεν πρέπει ν'αποκλειστεί το ενδεχόμενο ν'αγωνιστεί ο Τσόρι ή ο Φορτούνης. Όλα αυτά βέβαια θα ξεκαθαρίσουν μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο που πρέπει να είναι στο μυαλό όλων αυτή τη στιγμή γιατί για κανένα λόγο δε πρέπει να υπάρξει απώλεια βαθμών πριν τη Τούμπα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ