2015-02-04 14:14:14
Φωτογραφία για Στη Weber Shandwick η Επικοινωνία της PokerStars...
ΑΘΗΝΑ, 4 Φεβρουαρίου 2015 – Η Weber Shandwick Athens ανακοινώνει για το 2015 τη συνεργασία της με την PokerStars, την εταιρία με το μεγαλύτερο διαδικτυακό portal για πόκερ στον κόσμο (www.PokerStars.gr).

H Weber Shandwick Athens, θα παρέχει στην PokerStars υπηρεσίες Εταιρικής και Προϊοντικής επικοινωνίας, καθώς και Corporate & Public Affairs, Media Relations, Business Marketing, ATL Επικοινωνία, Event & Lifestyle Marketing, Digital PR και Sponsorship Management.      

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη διεύρυνση αυτής της συνεργασίας με την PokerStars. Την εταιρία ηγέτη στον τομέα της, που πιστεύει στο υπεύθυνο παιχνίδι, που είναι αφοσιωμένη στο να προσφέρει την απολαυστική και θετική εμπειρία του παιχνιδιού σε όλους τους παίκτες και μας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τη διεθνή δημιουργικότητα μας μέσω μιας εξελιγμένης 360ο πλατφόρμα επικοινωνίας», δήλωσε ο Δημήτρης Μιχόπουλος, Managing Director της Weber Shandwick Athens.


Σχετικά με τη Weber Shandwick

Η Weber Shandwick είναι η μεγαλύτερη εταιρία Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας διεθνώς, με γραφεία σε 81 χώρες. Η εξειδικευμένη ομάδα της Weber Shandwick (strategists, analysts, producers, designers, developers και campaign activators) έχει κερδίσει τα σημαντικότερα παγκόσμια βραβεία για την καινοτόμο, δημιουργική και με σημαντικό αντίκτυπο δουλειά της, όπως τα «Ad Age A-List Agency 2014 & 2015» και «The Holmes Report’s 2014 Global Agency of the Year». Η Weber Shandwick σε συνεργασία με την Prime, έχουν κερδίσει 23 βραβεία Cannes Lions από το 2009, ενώ έχει χαρακτηριστεί ως «Best Place to Work by Ad Age in 2014» και PR Week in 2013 & 2014».. Η εταιρία παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε τομείς όπως consumer marketing, corporate reputation, healthcare, technology, public affairs, financial services, corporate social responsibility, financial communications, crisis management, media relations, press office, life style marketing και events management, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη ανά περίπτωση κοινωνική, ψηφιακή και αναλυτική μεθοδολογία. Η Weber Shandwick είναι μέρος του Interpublic Group (NYSE: IPG) Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.webershandwick.gr.

Σχετικά με το PokerStars

Η PokerStars λειτουργεί την πιο δημοφιλή ιστοσελίδα online πόκερ στον κόσμο, υπηρετόντας την παγκόσμια κοινότητα του πόκερ. Δεδομένου ότι ξεκίνησε το 2001, η PokerStars έχει γίνει η πρώτη επιλογή των παικτών σε όλο τον κόσμο, με περισσότερα καθημερινά τουρνουά από οπουδήποτε αλλού και με την καλύτερη online ασφάλεια. Πάνω από 130 δισεκατομμύρια «χέρια» μοιράστηκαν στη PokerStars, το οποίο είναι περισσότερα από ό, τι οποιαδήποτε άλλο site.

Τα site, PokerStars.com και PokerStars.eu λειτουργούν σε παγκόσμιο επίπεδο βάσει αδειών από τη Νήσο του Μαν και της Μάλτας, αντίστοιχα. H PokerStars έχει επίσης χωριστές κυβερνητικές άδειες στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο, τη Βουλγαρία, τη Δανία, την Εσθονία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ισπανία.

Η PokerStars είναι η κύρια εμπορική επωνυμία Rational Group, η οποία λειτουργεί επιχειρήσεις και εμπορικά σήματα τα οποία σχετίζονται με το παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένου του PokerStars, Full Tilt και του European Poker Tour. Το 2012, το 2013 και το 2014, το Rational Group στο Ηνωμένο Βασίλειο και Νήσος του Μαν κέρδισε την αναγνώριση ως ένα από τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στο Ηνωμένο Βασίλειο, κερδίζοντας μια θέση ανάμεσα στα 25 καλύτερους εργασιακούς χώρους στο θεσμό Great Place to Work Institute’s Best Workplaces. Το Rational Group στην Κόστα Ρίκα και το Δουβλίνο επιτευχθεί επίσης το ίδιο βραβείο στις αντίστοιχες τοπικές κατάτάξεις τους το 2014. Το PokerStars ανήκει στην εταιρεία Amaya Inc (TSX: AYA). Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ