2015-02-04 14:42:47
Φωτογραφία για O Σουλτσ κλείνει στόματα! Τι δήλωσε για τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα;
Είμαστε εδώ για να διορθώσουμε το πλαίσιο, όχι να το διαλύσουμε, ήταν το μήνυμα του Έλληνα Πρωθυπουργού αμέσως μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μ. Σουλτς Είναι χαρακτηριστική η φράση του κ. Τσίπρα στις κοινές του δηλώσεις με τον κ. Σουλτς πως η ελληνική κυβέρνηση σέβεται και την ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού, αλλά και τους κανόνες της Ένωσης.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι η ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι γεμάτη από διαφωνίες αλλά στο τέλος της ημέρας πάντα καταλήγουμε σε συμφωνία.

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως είπε ο Έλληνας Πρωθυπουργός είναι αισιόδοξος πως είμαστε στον σωστό δρόμο, ακόμη όπως είπε ο κ. Τσίπρας δεν έχουμε κάποια συμφωνία, δήλωσε όμως βέβαιος πως είμαστε στη σωστή κατεύθυνση.

Από τη μεριά του ο Μ. Σούλτς δήλωσε πως υπάρχει κατανόηση μεταξύ όλων, πως ο Έλληνας Πρωθυπουργός δίνει μάχη για έναν συμβιβασμό και πως μπορεί να υπολογίζει στην βοήθεια του ευρωκοινοβουλίου.


1.05 μ.μ. Δηλώσεις του Αλ. Τσίπρα και του Μ. Σουλτς, μετά το πέρας της συνάντησή τους.

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που βρίσκομαι στο ΕΚ. Αισθάνομαι πολύ άνετα που συζητώ με τον Μάρτιν», δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΕΚ. «Προσπαθούμε να κάνουμε το βέλτιστο δυνατό», πρόσθεσε. «Η ιστορία της ΕΕ είναι μια ιστορία διαφωνιών αλλά στο τέλος της ημέρας συμβιβασμών και κοινών θέσεων. Σεβόμαστε την εντολή του ελληνικού λαού αλλά και τις θέσεις της Ευρώπης. Είμαι αισιόδοξος ότι είμαστε στον σωστό δρόμο».

Ο Μάρτιν Σουλτς δήλωσε μεταξύ άλλων πως «ο Ελληνας πρωθυπουργός μάχεται με τον σωστό τρόπο για τη χώρα του».

Δεν υποβλήθηκαν ερωτήσεις λόγω του ασφυκτικού χρονικά προγράμματος του Αλ. Τσίπρα, ο οποίος θα μεταβεί στο Παρίσι για συνομιλίες με τον Φρ. Ολάντ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ