2015-02-04 21:47:48
Φωτογραφία για ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1 *VIDEOS*
O Ολυμπιακός νίκησε και τον Ατρόμητο με 2-1, βρίσκεται στο +8 από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και ξέρει πολύ καλά πως αν περάσει αλώβητος από τα δύο παιχνίδια με αυτούς τους δυο αντιπάλους σε Τούμπα και Λεωφόρο αντίστοιχα, «τελειώνει» το πρωτάθλημα.

Ο Θρύλος... άρπαξε την ήττα-δώρο του ΠΑΟΚ στην Κρήτη από τον ΟΦΗ και επικρατώντας του Ατρομήτου, αποσπάστηκε ήδη με 8 βαθμούς διαφορά τόσο από τους Θεσσαλονικείς, λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση της Τούμπας, όσο και από τον Παναθηναϊκό.

Αφελάι στο 30’ και Μήτρογλου στο 73’ τα γκολ των ερυθρόλευκων που έφτασαν στις 14 νίκες σερί σε όλες τις διοργανώσεις μετά την ήττα από τη Μάλμε.

Μείωσε στο 82’ ο Μαρσελίνιο για τους Περιστεριώτες.

Στα καθαρά αγωνιστικά Τα νέα από το Ηράκλειο και την ήττα του ΠΑΟΚ λογικά έφτασαν στα... αυτιά των παικτών του Ολυμπιακού ενώ ετοιμάζονταν να πατήσουν στο χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης». Γνωρίζοντας πως μια νίκη επί του Ατρόμητου θα τους έφερνε στο... +8 οι ερυθρόλευκοι πήραν από την αρχή τα ηνία του αγώνα προσπαθώντας να βρουν λύση απέναντι στους καλά οργανωμένους Περιστεριώτες.


Έχοντας κάνει αρκετά... «χουνέρια» τα τελευταία χρόνια στους ερυθρόλευκους, οι παίκτες του Ατρόμητου ακολούθησαν περίπου ίδια συνταγή, με τις γραμμές τους να διατηρούν σωστές αποστάσεις και να κλείνουν τον άξονα, κυρίως εξ αιτίας της πληθωρικής παρουσίας του Ακουαζί. Τα κατάφεραν σε τέτοιο βαθμό που ακόμη και ο Τσόρι αναγκάστηκε να… ξενιτευτεί προς τα άκρα. Τελικά, αυτό αποδείχθηκε ευεργετικό για τους παίκτες του Περέιρα, αφού από τα πόδια του Αργεντίνου προήλθε η γλυκιά σέντρα την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Αφελάι που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι από η μεριά τους δεν έδειχναν να μπορούν να φανούν απειλητικοί, την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός απλά συντηρούσε το προβάδισμα και είχε ορισμένα... ξεσπάσματα με τους πιο δραστήριους Τσόρι και Ντουρμάζ. Δεν είχε όμως μόνο αυτό… Είχε και Μήτρογλου! Ο "πιστολέρο" από την ώρα που βρήκε αγωνιστικό ρυθμό μέσα στη σεζόν... φορτώνει έτσι όπως εκείνος ξέρει τα αντίπαλα δίχτυα.

Το γκολ του Μαρσελίνιο στην επιστροφή του στην Ελλάδα και με την πρώτη επαφή που είχε με την μπάλα όταν πέρασε ως αλλαγή, ήταν ότι καλύτερο μπορεσε να κάνει ο Ατρόμητος κόντρα στον Ολυμπιακό, μειώνοντας σε 2-1. Οι Περιστεριώτες, όμως, δεν είχαν άλλη απάντηση και έτσι το σκορ έμεινε μέχρι τέλους, βρίσκοντας τον Ολυμπιακό νικητή και στου +8 από τον ΠΑΟΚ. Οι ερυθρόλευκοι με νίκη στην Τούμπα πάνε στο +11 και... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Mέγερι, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σαντάνα, Γιαννούλης, Μανιάτης (77’ Κασάμι), Μιλιβόγεβιτς, Αφελάι (69’ Ντοσεβί), Ντουρμάζ, Τσόρι (69’ Φορτούνης), Μήτρογλου.

Στον πάγκο: Γιαννιώτης, Χάρα, Φουστέρ, Μπενίτες, Ντοσεβί.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κούρος, Ακουαζί, Φυτανίδης, Μπρίτο (63’ Μαρσελίνιο), Παπάζογλου (77’ Ναπολεόνι), Νάστος (42’ Κιβρακίδης), Μπάλλας, Ουμπίδες, Δημούτσος, Λαζαρίδης.

Στον πάγκο: Μπάρκας, Κατσουράνης, Καράσκο, Πίτου Γκαρσία.

Δείτε από την κάμερα της Nova...

Το 1-0 του Αφελάϊ ΕΔΩ

Το 2-0 του Μήτρογλου ΕΔΩ

Το 2-1 ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ