2015-02-04 23:57:05
Φωτογραφία για ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΟΠΑΔΙΚΟ... ΜΑΚΕΛΕΙΟ!
Ματαιώθηκε η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα μεταξύ της Ηλιούπολης και του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα βόλεϊ Α1 γυναικών λόγω... κουκουλοφόρων!

Όπως καταγγέλλουν τεχνικοί της ΝΕΡΙΤ μισή ώρα πριν τον αγώνα που ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσεις στις 20.00 περίπου 200 άτομα έχοντας καλυμένα τα πρόσωπα τους και κρατώντας λοστούς εισέβαλαν στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης.

Οι λίγοι αστυνομικοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο γυμναστήριο απλά... παρακολούθησαν την είσοδο και έξοδο των κουκουλοφόρων, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr".

Όταν οι τεχνικοί της ΝΕΡΙΤ ρώτησαν τρομοκρατημένοι τον αστυνομικό διευθυντή για να τους δώσει κάποια εξήγηση τους απάντησε... «μη φοβάστε δεν έχουν έρθει για εσάς».

Μπροστά στο ενδεχόμενο να έχει δοθεί κάποιο... «ραντεβού» μεταξύ των οπαδών οι τεχνικοί του βαν ενημέρωσαν τον πρόεδρο της εταιρίας. Επικαλούμενοι κίνδυνο σωματικής ακεραιότητας των τεχνικών αλλά και καταστροφής του τεχνικού εξοπλισμού αποχώρησαν από το γήπεδο και η μετάδοση ματαιώθηκε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ