2015-02-05 00:57:11
Φωτογραφία για ΑΦΕΛΑΪ : ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΔΟΥΡΕΚΑ... ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!
Ο Ιμπραΐμ Αφελάι αφιέρωσε τη νίκη στον Κούλη Δουρέκα για τον οποίο τρέφει... «απεριόριστο σεβασμό» όπως είπε, ενώ έδωσε το σύνθημα για νίκη στην Τούμπα.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός μίλησε στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη και την αφιέρωση στον Κούλη Δουρέκα: «Δίνω ό,τι καλύτερο μπορώ καθημερινά. Προσπαθώ να βελτιώνομαι και να βοηθάω την ομάδα μου. Σήμερα κάναμε πολύ καλή ομαδική δουλειά, καλό παιχνίδι και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη. Την αφιερώνουμε στον Κούλη. Έχουμε απεριόριστο σεβασμό γι' αυτόν τον άνθρωπο και δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που συνέβη».

Για τη βελτίωσή της απόδοσής του: «Αυτή είναι η γνώμη του κόσμου. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Κερδίζουμε και χάνουμε όλοι μαζί. Προσπαθώ να δώσω ό,τι μπορώ περισσότερο».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Κάθε ομάδα προσπαθεί και θέλει να μας κερδίσει. Αυτό είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για το σύλλογο. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και 8 βαθμούς διαφορά. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, αλλά την ίδια στιγμή είναι και ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα. Είμαστε σε καλή κατάσταση, μπορούμε και θέλουμε να το κερδίσουμε. Μπορούμε να κάνουμε ένα πολύ σημαντικό βήμα για τον τίτλο, αν κερδίσουμε».


Για το τι του έχουν πει οι συμπαίκτες του για την Τούμπα: «Ακούω πολλά γι' αυτό το παιχνίδι από τους συμπαίκτες μου. Είδα τι έγινε πέρυσι με τα ψάρια που πέταξαν στον πάγκο μας. Ο κόσμος σκέφτεται πάντα με συναίσθημα, όμως εμείς είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να σκεφτόμαστε με το μυαλό μας. Είμαστε ποδοσφαιριστές και όχι αθλητές kick boxing».

Για το ποιο είναι το πιο μεγάλο ντέρμπι που έχει παίξει: «Δεν μπορείς να συγκρίνεις ντέρμπι από διαφορετικά πρωταθλήματα. Κάθε πρωτάθλημα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Είναι ένα σημαντικό μας για εμάς και πρέπει να το πάρουμε για να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για τον τίτλο».

Για το αν προτιμά να γίνεται αλλαγή για να αποθεωθεί από τον κόσμο ή να μένει στο ματς όταν σκοράρει: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Λατρεύω το ποδόσφαιρο. Είτε είναι προπόνηση, είτε παιχνίδι, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και γι’ αυτούς τους φανταστικούς φιλάθλους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ