2015-02-05 02:14:19
Φωτογραφία για «ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΙΣΟΦΑΡΙΖΑΜΕ...»
Ο Σα Πίντο εξέφρασε την άποψη πως εάν ο Ατρόμητος είχε ακόμα πέντε λεπτά στην διάθεσή του θα είχε κάνει το... 2-2.

Ο Σα Πίντο τόνισε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: Για το παιχνίδι σήμερα έχω να πω ότι έχω μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και προσπαθήσαμε για να κερδίσουμε αυτόν τον μεγάλο Ολυμπιακό. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εάν είχαμε ακόμα λίγα λεπτά θα ισοφαρίζαμε το παιχνίδι. Εάν είχαμε πέντε λεπτά ακόμα θα παίρναμε ισοπαλία. Νιώθω περήφανος για τους παίκτες μου.

Το ότι οι Ναπολεόνο και Λειτέ δεν ήταν βασικοί: Εντάξει ουσιαστικά εάν θέλετε αλλάξουμε θέσεις στο θέμα της προπονητικής. Κοιτάξτε είχαμε μία στρατηγική. Αυτήν ακολουθήσαμε. Έχω πολλές αλλαγές. Εμμένω στην στρατηγική. Για πολύ λίγο δεν έκατσε το αποτελέσμα. Έγιναν κάποια λάθη και ορισμένα φάουλ που δεν μας δόθηκαν. Παίξαμε όμως μπάλα. Και παίξαμε καλά.

Τον σχηματισμό και την λογική του στον αγώνα: Κοιτάξτε η αλλαγή έγινε στο 2ο γκολ
. Δεν μας άφηνε ο διαιτητής να κάνουμε πριν την αλλαγή του Λειτέ αν και είχε κάποια στημένα που θα μπορούσε να διακόψει για να γίνει. Θα μπορούσαμε να είχαμε προλάβει. Το 2ο γκολ δεν το περιμέναμε. Εάν δεν υπήρχαν αλλαγές θα μπορούσε να είχε γίνει το 3-0. Έχεις απέναντί σου έναν Ολυμπιακό πολύ ποιοτικό και με αλλαγές και απλά ρισκάρεις. Ουσιαστικά και στο Α' μέρος έπρεπε να κάνουμε μία αναγκαστική αλλαγή. Σίγουρα μας άλλαξε τα δεδομένα. Εάν είχαμε τα πέντε λεπτά παραπάνω θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει το κάτι παραπάνω.

Την διαφορά στις τελικές των δύο ομάδων: Ουσιαστικά εγώ είδα κάποιες ευκαιρίες από τον Ολυμπιακό. Κάποιες φάσεις και ενώ από στημένο ήρθε το 2ο γκολ. Εγώ αυτά είδα.

Την αντιμετώπιση του αγώνα: Ξέραμε ότι ήταν διαφορετική τακτική του Ολυμπιακού σε σχέση με την εποχή του Μίτσελ που έπαιζε πιο πολύ με τους πλάγιους και τους μέσους και ότι έπαιζαν πιο πολύ με τον Τσόρι που αλλάζει πλευρές και πως προσπαθούν να μας βγάλουν έξω για να βάλουν γκολ. Σήμερα δεν τα καταφέραμε. Ο στόχος ήταν να πάει η μπάλα στον Παπάζογλου ή τον Κιβρακίδη. Αμυντικά παίζαμε 4-1-4-1 μετά το κάναμε 4-3-3 και μετά 4-4-2. Κάναμε και εμείς λάθη. Υποχωρήσαμε αλλά και πιέσαμε αλλά θέλει υπομονή.

Την διάταξη και την λογική του ματς: Έχω απαντήσει.

Το εάν... τελείωσε ο τίτλος: Σκέφτομαι πως όσο υπάρχουν ματς μπορεί κάτι να αλλάξει. Σήμερα ο Ολυμπιακός έπρεπε να κερδίσει για να ανοίξει την διαφορά. Στο επόμενο ματς θα κριθεί το πρωτάθλλημα. Στην Τούμπα θα κριθεί ο τίτλος.

Τον Περέιρα και τον Χάρα: Ο Περέιρα είναι ένας προπονητής ανταγωνιστικός και νικητής που έχει πάρει τίτλους στην Πόρτο. Είναι επαγγελματίας και πρωταθλητής και προσπαθεί να προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα που είναι δύσκολο. Τα πάει μία χαρά. Από την στιγμή που δεν μπορώ να κερδίζω εγώ ας κερδίζει ένας συμπατριώτης μου. Τον Χάρα δεν τον ξέρω τόσο καλά. Τον ξέρω λίγο. Τον είδα με την Βέροια. Είναι κινητικός με την μπάλα και επικίνδυνος και προσαθεί να καταλάβει το παιχνίδι του Βίτορ. Είναι ένας πολύ καλός και επικίνδυνος παίκτης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ