2015-02-05 08:32:49
Φωτογραφία για Philips Brilliance 275C5 review: Τεχνολογική υπεροχή
Η Philips είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με μία σειρά από ποιοτικά προϊόντα στον χώρο τωνmonitors, τα οποία δεν ξεχωρίζουν μόνο για τις πολύ καλές δυνατότητες τους, αλλά και για το πραγματικά υπέροχο design του. Το monitor Philips Brilliance 275C5 δεν αποτελεί την εξαίρεση στο κανόνα, καθώς πρόκειται για ένα 27 ιντσών monitor από το επάνω ράφι, το οποίο διαθέτει αρκετές λειτουργίες, οι οποίες θα καλύψουν και με το παραπάνω τόσο τους επαγγελματίες users, αλλά και τους χρήστες που προσανατολίζονται σε ένα monitor που θα τους χαρίσει μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας.

Εξωτερική εμφάνιση και τεχνολογίες αιχμής!

Παρατηρώντας τo Philips Brilliance 275C5, το πρώτο στοιχείο της που κλέβει την παράσταση είναι το μεγάλο Bluetooth στρογγυλό ηχείο (2x7 Watts) που δεσπόζει στη βάση τού, το οποίο κάνει το monitor της Philips να διαφέρει από τα υπόλοιπα monitors της κατηγορίας του. Επιπλέον, τα bezels του 275C5 είναι πάρα πολύ λεπτά, ενώ ο βραχίονας που συγκρατεί και ενώνει την οθόνη με τη βάση, χαρίζει αρκετή σταθερότητα
. Οι διαθέσιμες υποδοχές βρίσκονται τοποθετημένες  στο πίσω τμήμα, όπου εκεί υπάρχουν 2xHDMI, 1xMHL-HDMI, 1xD-SUB (VGA), audio jack, θύρα για headphones και η θύρα για τη τροφοδοσία. Τα πλήκτρα ελέγχου που βρίσκονται στο μπροστινό τμήμα είναι touch και διακρίνονται για το υψηλό επίπεδο απόκρισης που προσφέρουν στο χρήστη. To βάρος της συσκευής ανέρχεται στα 5.67 κιλά και οι ακριβείς διαστάσεις του είναι 23.8 (M) x 61.3 (Π) x 46.7 (Y) εκατοστά.  

Πέραν του εξωτερικού design (που ακολουθεί τη γραμμή Moda 2), η Philips έχει ενσωματώσει μία σειρά από τεχνολογίες αιχμής, οι οποίες αναβαθμίζουν την ποιότητα εικόνας και προσφέρουν υψηλού επιπέδου επιδόσεις. Η SmartKolor technology για παράδειγμα προσφέρει μοναδική ζωντάνια στα χρώματα και εμπλουτίζει το φάσμα των χρωμάτων, ενώ ηSmartContrast αναλύει τις εικόνες που εμφανίζει το monitor και διαχειρίζεται καλύτερα τοcontrast. Τέλος με την τεχνολογία του smartTxt παρουσιάζονται πιο καθαρά και ευκρινή τα fonts που εμφανίζονται στην οθόνη. Εκτός από τις προαναφερθείσες τεχνολογίες η Philips έχει προσθέσει μία σειρά από modes, τα οποία χαρίζουν καλύτερη ενεργειακή συμπεριφορά ή προσαρμόζουν κατάλληλα την ποιότητα της οθόνης, έτσι ώστε να διαχειρίζεται καλύτερα  αλλά και games.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το Philips Brilliance 275C5 βασίζεται σε ένα LED AH-IPS panel με ανάλυση 1920x1080 pixels, το contrast ratio του ανέρχεται στα 1000:1(typical), τα brightness levels του ανέρχονται στα 250 cd/m², ενώ ο χρόνος απόκρισης στα5ms (Gray to Gray).

Μία δελεαστική πρόταση!

To Philips 275C5 διαθέτει μία σειρά από τεχνικά χαρακτηριστικά, που το καθιστούν μία άκρωςδελεαστική πρόταση. Το 27άρι monitor της Philips με τιμή που κυμαίνεται ανάμεσα στα 350με 370 ευρώ, είναι ικανό να τραβήξει τόσο την προσοχή των επαγγελματιών που αναζητούν ένα monitor για τις καθημερινές δουλειές τους, όσο και των υπόλοιπων πιο «mainstream» χρηστών που ψάχνουν ένα δυνατό monitor που θα καλύψει με σχετική άνεση τις ψυχαγωγικές τους αναζητήσεις.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Apacer Blade DDR4 Σειρά Μνημών
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Apacer Blade DDR4 Σειρά Μνημών
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ