2015-02-05 15:00:34
Φωτογραφία για ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΔΟΥΡΕΚΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ! (PHOTOS)
Συγκινητικές στιγμές έζησε ο Κούλης Δουρέκας χθες στο "Γ. Καραϊσκάκης" στον αγώνα με τον Ατρόμητο! Μια γροθιά οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, του αφιέρωσαν τα γκολ που πέτυχαν!

Ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο Κούλης Δουρέκας το τελευταίο δίμηνο και για αυτό δεν έδινε και το «παρών» στα παιχνίδια που έδινε ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, το πρόβλημα είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά τη μέρα του αγώνα με τη Μάλμε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τότε όλοι είχαν αφιερώσει τη νίκη σε αυτόν. Χθες ο Δουρέκας επέστρεψε στον πάγκο του Ολυμπιακού και οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές.

Αρχικά ο Αφελάι με το που πέτυχε το 1-0 αφιέρωσε το γκολ του στον Δουρέκα που ήταν στον πάγκο και έχει περάσει πρόσφτα περιπέτεια με την υγεία του. Ο Ολλανδός πήγε και τον αγκάλιασε και κάλεσε τους συμπαίκτες του να πάνε όλοι κοντά του!

Το ίδιο έκανε και ο Κώστας Μήτρογλου που πέτυχε το δεύτερο γκολ των ερυθρόλευκων, δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι ο Θρύλος της Ελλάδας είναι μια οικογένεια αγαπημένη και άπαντες είναι κοντά ο ένας στον άλλον!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ