2015-02-05 18:09:33
Φωτογραφία για Απίστευτος καβγάς στο twitter μεταξύ Βρετανού δημοσιογράφου και εκπροσώπου της ΕΚΤ, για την Ελλάδα
Πυρ και μανία έγινε ο γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος Paul Mason του... καναλιού 4 με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΚΤ, Michael Steen με αφορμή την απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) να πάψει να δέχεται ελληνικά ομόλογα από τις 11 Φεβρουαρίου.

«Η ΕΚΤ εξαπολύει στρατηγική: «Σκοτώστε την Ελλάδα». Η κίνηση αυτή αργά το βράδυ αναγκάζει της ελληνικές τράπεζες να στραφούν στην Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας για στήριξη» έγραψε στο twitter ο Βρετανός δημοσιογράφος.

Λίγο αργότερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΚΤ τον ρώτησε με ειρωνική διάθεση: «Σοβαρά;» «Ναι. Η ΕΚΤ θα κριθεί από το δικαστήριο της ευρωπαϊκής κοινής γνώμης. Υποθέτω ότι αυτό ήθελαν ή κάποιος δεν διαβάζει τις εφημερίδες. Εντάξει σας παρακαλώ εξηγείστε σε 11 εκατ. πανικοβλημένους Έλληνες τι θα πρέπει να κάνουν» απάντησε ο Paul Mason.

Ο έντονος διάλογος με την συμμετοχή και άλλων χρηστών του twitter συνεχίστηκε ανάμεσα στον δημοσιογράφο και τον εκπρόσωπο της ΕΚΤ ο οποίος κατέληξε με ένα άκρως ειρωνικό σχόλιο: «Πρώτον η δολοφονία σίγουρα δεν είναι στα καθήκοντα της ΕΚΤ και δεύτερον είναι αργά τώρα στις 9:35 το βράδυ;»
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ