2015-02-05 20:10:28
Φωτογραφία για Ο Καμμένος είναι ο νέος Καραμανλής, σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ
Ως.. φιλορώσο παρουσιάζουν τον Πάνο Καμμένο οι ξένοι δημοσιογράφοι με φόντο τις πρόσφατες δηλώσεις του Όπως γράφει η Ledevoir : «Ο κ Καμμένος απέρριψε την υπόθεση ότι η Ελλάδα θα ζητήσει οικονομική στήριξη από τη Μόσχα, εάν δεν λάβει ικανοποίηση στις διαπραγματεύσεις για το τεράστιο χρέος της με τους Ευρωπαίους και το ΔΝΤ, αλλά δεν έχει αποκλείσει μια ενεργειακή συμφωνία με τη Ρωσία, η οποία σχεδιάζει να κατασκευάσει αγωγό στην Τουρκία, κοντά στα ελληνικά σύνορα, μετά την εγκατάλειψη του έργου του αγωγού φυσικού αερίου South Stream. "Γιατί να μην έχουμε μια συμφωνία που δεν είναι στρατιωτική; Αυτή είναι μια συμφωνία μεταξύ των χωρών, μια ενεργειακή συμφωνία , υποστήριξε.

Τόνισε επίσης την οικονομική σημασία στην Αθήνα των Ρώσων τουριστών, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν το ένα τέταρτο των επισκεπτών στη χώρα.» 

Οι ξένοι δημοσιογράφοι γράφουν ότι δεν εκφράζεται ο Πάνος Καμμένος ευγενικά στις παρατηρήσεις του για τη Γερμανία και ότι θεωρεί τους εταίρους που..."θεραπεύουν" την Ελλάδα ως "παλλακίδες".
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ