2015-02-05 20:48:07
Φωτογραφία για Ο ΣΑΜΠΡΕ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ... ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΣΠΑΝΟΥΛΗ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ιδιαίτερο, από πολλές απόψεις, θα είναι το σημερινό (05/02, 21.45) παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ.

Ο Γάλλος δημοσιογράφος του Eurosport, Κριστιάν Σαμπρέ, βρίσκεται στη χώρα μας για να παρακολουθήσει τον εντός έδρας αγώνα των Πειραιωτών με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 6η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας. «Είμαι εδώ για να δω το μεγάλο ντέρμπι την Πέμπτη (05/02) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, όχι όσον αφορά στη βαθμολογία, αλλά από το γεγονός ότι η ΤΣΣΚΑ είναι αήττητη σε δεκαπέντε παιχνίδια της Ευρωλίγκας και θα είναι ένα σημαντικό τεστ για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει καταφέρει έως τώρα μια πολύ καλή σεζόν με μόνο τρεις ήττες. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε το νικητή και πώς θα κερδίσει αυτό το παιχνίδι», εξήγησε στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της ΚΑΕ στο Youtube για την παρουσία του στο φαληρικό στάδιο. Είπε ακόμα Για τα σημεία «κλειδιά» του αγώνα: «Η γνώμη μου είναι ότι θα είναι η καλύτερη επίθεση απέναντι στην καλύτερη άμυνα
. Οπότε θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς η άμυνα του Ολυμπιακού μπορεί να ανταποκριθεί σε όλα τα όπλα που η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπορεί να παρουσιάσει, με τον Ντε Κολό, τον Τεόντοσιτς, τη γραμμή των ψηλών, με το Σάσα Καούν. Θα είναι ενδιαφέρον, θα είναι για τον Ολυμπιακό ένας τρόπος να βελτιώσει την επίθεσή του και να δείξει ότι είναι επίσης ικανός να προκαλέσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και σε αυτόν τον τομέα».

Για το φετινό Ολυμπιακό: «Γενικότερα, ο Ολυμπιακός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Νομίζω ότι για τους φιλάθλους και τους δημοσιογράφους ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία από τις πιο εκπληκτικές επιστροφές στην Ευρωλίγκα και την ιστορία του μπάσκετ, πριν από τρία χρόνια, νικώντας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 2012, με αυτό το καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο από τον Πρίντεζη. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, σύμφωνα με τους μπασκετικούς φιλάθλους».

Για το ποιος Έλληνας μπασκετμπολίστας θα μπορούσε να μπει δίπλα στο Γάλλο, Τόνι Πάρκερ: «Ξέρετε, η Ελλάδα έχει την ευκαιρία να έχει πολλούς σπουδαίους παίκτες. Στην εποχή του ευχαριστήθηκα το παιχνίδι του Παπαλουκά, αλλά τώρα η Ελλάδα έχει το Σπανούλη».
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ