2015-02-05 22:14:56
Φωτογραφία για Πάτρα: Συνελήφθη 31χρονος με... πλούσιο παρελθόν
Συνελήφθη, προχθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας, διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και για οπλοκατοχή.

Τις κατηγορίες για κλοπή κατά συναυτουργία αντιμετωπίζουν δύο ακόμα, συνεργοί του συλληφθέντα, ηλικίας 31 και 22 ετών τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα χθες το βράδυ, στην Πάτρα, σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στο δίκυκλο που οδηγούσε ο 31χρονος, διαπίστωσαν ότι είχε κλαπεί την προηγούμενη εβδομάδα από 42χρονη ημεδαπή.

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν ένα σουγιά.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο 31χρονος, τον τελευταίο μήνα, ενεργώντας κατά περίπτωση, από κοινού με δύο ακόμα συνεργούς του, είχε διαπράξει ακόμα μία ληστεία και δύο κλοπές δικύκλων, στην Πάτρα.


Πιο συγκεκριμένα :

1. την 1-1-2015, το βράδυ, στην Πάτρα, ενεργώντας από κοινού οι δράστες αφαίρεσαν δίκυκλο από 55χρονο ημεδαπό,

2. την 26-1-2015, το πρωί, στην Πάτρα, με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από 51χρονο πεζό, το χρηματικό ποσό των 47 ευρώ,

3. την 27-1-2015, το απόγευμα, αφαίρεσε ποδήλατο 22χρονου ημεδαπού.

Σημειώνεται ότι, από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη προέκυψε ότι έχει απασχολήσει πάνω από δέκα φορές στο παρελθόν τις δικαστικές και τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο, ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ