2015-02-05 22:38:34
Φωτογραφία για Η συγκλονιστική ιστορία ενός φανατικού οπαδού που έχασε το πόδι του [photos]
Η ιστορία ενός πεζοναύτη, φανατικού οπαδού της Λίβερπουλ, είναι ένα μάθημα ζωής... Και αξίζει να τη θυμόμαστε κάθε φορά που εμφανίζεται μπροστά μας ένας εμπόδιο... θεωρητικά αξεπέραστο!

Ο Άντι Γκραντ υπηρετούσε στο Αφγανιστάν όταν πάτησε μια βόμβα και αποφάσισε μετά από διαρκή ταλαιπωρία να ακρωτηριάσει το δεξί πόδι του, από το γόνατο και κάτω. Η επέμβαση πήγε μια χαρά, όμως η... παράπλευρη απώλεια ήταν μια λέξη στο τατουάζ του Βρετανού. Και τι λέξη... Από τη δήλωση αγάπης προς τη Λίβερπουλ, από το "You'll Never Walk Alone", είχε αφαιρεθεί μαζί με ένα κομμάτι από το δέρμα το... "Alone".

Με άλλα λόγια, ένας άνθρωπος με ακρωτηριασμένο πόδι είχα αποτυπωμένη στο σώμα του τη φράση "δεν θα περπατήσεις ποτέ"! Αντί, όμως, αυτό να τον απογοητεύσει, τον ενέπνευσε Άρχισε να τρέχει, κέρδισε μετάλλια και τώρα θέλει να πάρει μέρος στους Παραολυμπιακούς αγώνες! "Είναι ειρωνικό που γράφει 'δεν θα περπατήσεις', από τη στιγμή που τρέχω τα 10 χιλιόμετρα σε 40 λεπτά", είπε ο 26χρονος άνδρας, πατέρας τριών παιδιών, παρακαλώ! "Είμαι μόλις δύο λεπτά πίσω από το ρεκόρ των 10 χιλιομέτρων και το έχω ως στόχο μου. Πέρα από το τι λένε οι λέξεις, η εγχείρηση μου επέτρεψε να περπατάω και να τρέχω. Πρέπει να δεις και την αστεία πλευρά".


Ο Λάμπερτ ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη για να πάρει μέρος σε event και να εμπνεύσει τον κόσμο με τις ομιλίες του. "Κοιτάω μπροστά. Δεν μπορώ να αλλάξω κάτι, δεν έχω τύψεις. Προσπαθώ να βγάλω το καλύτερο από μια κακή κατάσταση. Η ζωή μου έχει προχωρήσει με έναν απίστευτο τρόπο και μου έχει δώσει περισσότερα από όσα πιθανότατα θα είχα".

Είναι δυνατόν να μην θαυμάζεις, να μην ζηλεύεις τη θέληση αυτού του ανθρώπου;
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μία ΦΡΙΚΤΗ ασθένεια…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μία ΦΡΙΚΤΗ ασθένεια…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ