2015-02-06 07:48:05
Φωτογραφία για Άγνωστες πτυχές της ζωής του Βασίλη Λεβέντη! Πόσες φορές απειλήθηκε και πως κινδύνεψε η ζωή του;
Ο Βασίλης Λεβέντης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για την απόφαση του να ασχοληθεί με την πολιτική, το Πολυτεχνείο, ενώ αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές της ζωής του, που τον έχουν σημαδέψει, όπως τις δυο επιθέσεις που δέχτηκε σε Καλλιθέα και Θεσσαλόνικη.

«Από το ’90 άρχισα να ασχολούμαι με την πολιτική. Κατέβηκα στη Β’ Αθηνών, όπου είχα πάρει πολλές ψήφους. Εκεί έγινε η πρώτη απόπειρα εναντίον μου στην Καλλιθέα, με σιδερογροθιές και νομίσματα όταν πήγα να ψηφίσω. Δέχτηκα άλλη μία επίθεση το ’96, όταν είχε ιδρύσει πια την Ένωση Κεντρώων. Ήμουν στη Θεσσαλονίκη και τρία φορτηγά με έριξαν στο γκρεμό», δήλωσε στη Μαρία Κολλιάτσα και το Εγώ.

Μάλιστα εξομολογήθηκε και το λόγο που δέχτηκε τις επιθέσεις αυτές: «Γιατί έλεγα από τότε την αλήθεια. Φωτογράφιζα ανθρώπους, προειδοποιούσα ότι ετοιμάζουν κομπίνες στο χρηματιστήριο. Με λίγα λόγια, ενοχλούσα, όχι ότι είχα δύναμη, αλλά γιατί έλεγα αλήθειες και με το ροκάνισμα που έκανα κάποιοι είχαν φόβο ότι μπορεί να ξυπνούσε ο λαός». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ