2015-02-06 09:40:08
Φωτογραφία για Συγκλονίζει η δολοφονία γυναίκας μέσα στο σπίτι της
Η άτυχη γυναίκα δεν άντεξε τα χτυπήματα των δραστών - Πρώτο θέμα συζήτησης στον Παλαμά το αποτρόπαιο έγκλημα Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων δραστών που σκότωσαν 95χρονη γυναίκα στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας. Ειδικότερα, χθες το πρωί (04-02-2015) η ηλικιωμένη βρέθηκε από συγγενικό της πρόσωπο νεκρή στο πάτωμα της οικίας της, ενώ στο στόμα της υπήρχε ένα μαντήλι.

Όπως διαπιστώθηκε, τις νυχτερινές ώρες της προηγούμενης ημέρας οι άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν παράθυρο της οικίας, εισήλθαν στο εσωτερικό και ερεύνησαν όλους τους χώρους της. Στην οικία μετέβησαν ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδιο συνεργείο αστυνομικών για εξερεύνηση του χώρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες επιτέθηκαν στην άτυχη ιδιοκτήτρια και αφού την σκότωσαν έφυγαν με άγνωστο χρηματικό ποσό από το σπίτι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Η δολοφονία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, με τους κατοίκους να ζητούν ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας.

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ