2015-02-06 18:21:38
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Κόψτε το τσιγάρο και αρχίστε το άτμισμα!
Αγαπητό Tromaktiko,

Είδα σήμερα στο blog ένα άρθρο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο... ότι αυξάνεται ο κίνδυνος για γρίπη και πνευμονία. Και η πρώτη σκέψη που μου ήρθε κατά νου είναι... μπούρδες. Να διευκρινίσω ότι δεν έχω καμία σχέση με εμπόριο ηλ. τσιγάρων η οτιδήποτε πάρα μονό ως ατμιστής.

Όντας 32 ετών και 18Θ(!) έτη καπνιστής άρχισα εδώ και ένα μήνα το άτμισμα. Είδα τεράστια διάφορα στον οργανισμό μου. Από που να αρχίσω... η αναπνοή μου, η ενέργεια μου, η αντοχή στη συνουσία, η γεύση-όσφρηση μου, τα χρήματα, το ότι δεν μυρίζω τσιγαρίλα πια και πολλά άλλα.

Σίγουρα, δεν είναι αθώο προϊόν άλλα συγκριτικά με το κανονικό τσιγάρο δίνει ρέστα. Το συνιστώ μονό σε καπνιστές που δεν μπορούν ή θέλουν να κόψουν το συμβατικό τσιγάρο. Και στην τελική, τι απ όλα αυτά που καταναλώνουμε σήμερα είναι υγιεινό; Εξαιρέσεις υπάρχουν άλλα ελάχιστες. Βγάλτε το ρήμα '' καπνίζω'' απ τις ζωές σας και αντικαταστείστε το με το '' ατμίζω'' . Θα ξανανιώσετε.

Συμβουλή. Ξεκινήστε το άτμισμα με ελεγμένα και ασφαλή υγρά με κάποιο ποσοστό νικοτίνης και στην πορεία ανάλογα τον καθένα, ελαχιστοποιείστε την και αργότερα κάντε χρήση υγρού χωρίς νικοτίνη . Και οποίος έχει την δύναμη και το θέλει, ας κόψει και το άτμισμα μετά.

Αυτά από μένα.

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ