2015-02-06 20:11:17
Φωτογραφία για Η... «ΖΗΛΙΑ» ΝΤΑΝΣΤΟΝ ΚΑΙ ΧΑΝΤΕΡ ΞΕΘΩΡΙΑΣΕ ΤΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΧΑΪΝΣ
Ήρθε τελικά η στιγμή που ο Ολυμπιακός βρήκε απέναντί του ένα από τα πλέον αγαπημένα παιδιά της εξέδρας, τον Κάιλ Χάινς.

Στη χθεσινή αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ, η εμφάνιση και βράβευση του Χάινς στο παρκέ ξύπνησε μνήμες, ζωντάνεψαν στιγμές που το ΣΕΦ σηκώθηκε στο πόδι για να χειροκροτήσει την ψυχή αυτού του παίκτη.

Στιγμές που -νομίζω ότι- ξεχωρίζει εκείνη η τάπα στον Μίροτιτς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Λονδίνου και αμέσως μετά ακολουθεί η τελευταία... επαφή με την μπάλα στον τελικό της Πόλης και την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Γι'αυτά και για άλλα πολλά ευχαριστούμε τον Κάιλ Χάινς αλλά... μέχρι εκεί. 

Στην άκρη του παρκέ, κατά τη διάρκεια της βράβευσης του πρώην σέντερ του Θρύλου υπήρχαν δύο παίκτες που ήρθαν στον Ολυμπιακό με σκοπό να καλύψουν το μεγάλο κενό που άφησε.

Ο Μπράιαντ Ντάνστον (κατ'αρχήν) και ο Οθέλο Χάντερ παρακολουθούσαν την αποθέωση προς το πρόσωπο του Κάιλ Χάινς και σίγουρα... ζήλεψαν.


Ποιος αθλητής αλήθεια δε θέλει να ζήσει τέτοιες στιγμές από οπαδούς πρώην ομάδας του;

To αποτέλεσμα ήταν να μπουν και οι δύο "αφηνιασμένοι" στο παρκέ και να κάνουν τον Χάινς... μια μπουκιά! Τόσο ο Χάντερ όσο και ο Ντάνστον έκαναν δύσκολη τη ζωή του Κάιλ και δεν τον άφησαν να πάρει ανάσα. Το κυριότερο; Απέδειξαν στον κόσμο του Ολυμπιακού ότι δεν είναι δα και τόσο... χειρότεροι από τον αγαπημένο Χάινς.

Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο την αποχώρηση αυτού του μεγάλου παίκτη.

Κάποιοι είπαν -ανάμεσά τους και εγώ- ότι ο Ντάνστον με τον Χάντερ μοιάζουν στο στυλ και ίσως ο Ολυμπιακός να είχε ανάγκη ένα άλλο στυλ σέντερ, ο ένας να συμπληρώνει τον άλλο, ένα πράγμα.

Ο Ολυμπιακός όμως με αυτά τα δύο σέντερ κατάφερε ένα εξίσου σημαντικό πράγμα... Μπορεί να μην έχει διαφορετικό στυλ μπάσκετ στο ζωγραφιστό, αλλά έχει δύο σέντερ στο παρκέ που θα μοιραστούν το χρόνο και θα προσφέρουν τα ίδια πράγματα μεν, αλλά σε πολύ υψηλό επίπεδο δε για σαράντα λεπτά... 

Σε άλλα παιχνίδια μπορεί να βγει, σε κάποια άλλα όχι... Δε σημαίνει ότι επειδή στάθηκαν άψογα απέναντι στους ψηλούς της ΤΣΣΚΑ θα σταθούν και απέναντι στους ψηλούς της Ρεάλ (τυχαία η επιλογή ομάδας) το ίδιο καλά.

Αυτό που σίγουρα αξίζουν είναι τη συμπαράστασή μας και στα καλά και στα άσχημα. Δίνουν και την ψυχή τους σε κάθε φάση και ειδικά χθες, ακόμα και ο ήρεμος γενικότερα Χάντερ, μετά το εντυπωσιακό alley oop κάρφωμά του χτύπησε με δύναμη το χέρι του στο σημείο της καρδιάς.

Για να επανέλθουμε όμως στον Χάινς... Η "φιγούρα" του αρχίζει να ξεθωριάζει στα μάτια των οπαδών του Θρύλου. Υπήρξαν πάρα πολλοί που τον έκραξαν όταν έφυγε, γιατί θεώρησαν ότι προτίμησε τα λεφτά της ΤΣΣΚΑ, παρόλο που λίγες μέρες πριν δήλωνε... άλλα. Ίσως και να είναι έτσι Υπήρχαν και αυτοί που πάνω απ'όλα έβαζαν την προσφορά του στο Θρύλο και απλά του ευχήθηκαν καλή τύχη στον επόμενο σταθμό που επέλεξε στην καριέρα του. Ίσως αυτό να ήταν το σωστό...

Όπως και να έχει ο Ολυμπιακός δε θα σταθεί ποτέ σε ονόματα παικτών, όποια και αν είναι αυτά. Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από πρόσωπα, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα πάψουμε να εκτιμάμε όσους ίδρωσαν τη φανέλα αυτή. Τώρα όμως δύο άλλα παιδιά, Ντάνστον και Χάντερ παλεύουν σκληρά για να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του και τα καταφέρνουν μια χαρά. Την ίδια ώρα ο Χάινς παλεύει για την ομάδα που επέλεξε...

Ο καιρός θα δείξει ποιος έπραξε το σωστό και ποιος το λάθος... Μέχρι τότε, στήριξη σε αυτά τα παιδιά, στήριξη στην ομάδα γενικότερα μέχρι... τέλους!

Ελπίζουμε το ΣΕΦ να μη γέμισε χθες για το... όνομα του αντιπάλου, τον Χάινς και τον Τεόντοσιτς και να είναι έτσι πάντα από εδώ και στο εξής! Άλλωστε, πάνω απ'όλα ο Έφηβος που μας "παλάβωσε"...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ