2015-02-07 09:48:07
Φωτογραφία για Ρεκόρ γεννήσεων καταγράφτηκε στη Ρωσία
Η γεννητικότητα στη Ρωσία σύμφωνα με τα αποτελέσματα του 2014 έφτασε στα επίπεδα ρεκόρ, γράφει το πρακτορείο INTERFAX με αναφορά στη δήλωση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας Μαξίμ Τοπίλιν "Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της περσινής χρονιάς στη Ρωσική Ομοσπονδία, όπως αναφέραμε στον Πρόεδρο, γεννήθηκαν 1947 χιλ. παιδιά. Τέτοιον αριθμό γεννήσεων δεν είχαμε ποτέ στην ιστορία της Ρωσίας ", είπε μετά το πέρας της σύσκεψης του Βλαδίμιρ Πούτιν με τα μέλη της κυβέρνησης της Τετάρτη.

Εκτός από αυτό, τρίτη συνεχόμενη χρονιά η γεννητικότητα παραμένει στο ίδιο περίπου επίπεδο, πάνω από 1900 χιλ. άτομα. Ταυτόχρονα ο αθροιστικός συντελεστής των γεννήσεων, όπως είπε ο Υπουργός, αυξήθηκε κατά πολύ και αποτελεί 1,76.

"Πέρσι τη δεύτερη συνεχόμενη χρ ονιά καταγράψαμε την φυσιολογική αύξηση του πληθυσμού: συν 33 χιλ. άτομα ", συνέχισε ο Τοπίλιν. Όπως δήλωσε, δεν είναι κάποιος μεγάλος αριθμός, όμως είναι σημαντικό στη σύγχρονη ιστορία.

Σημειωτέον ότι και η αύξηση του πληθυσμού παρατηρείται και την περίοδο της όξυνσης των σχέσεων με τη Δύση που προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση μέσα στη Ρωσία.

Το υψηλό επίπεδο των γεννήσεων πιστοποιεί ότι οι Ρώσοι με αισιοδοξία κοιτούν στο μέλλον παράτις δυσκολίες που τους δημιουργούν.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ