2015-02-07 12:47:12
Φωτογραφία για ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως όλα δείχνουν, δεν θα δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Η σκέψη των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους ενόψει του αυριανού αγώνα στην Τούμπα.

Το τελευταίο που θέλουν οι ερυθρόλευκοι, άλλωστε, είναι να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα σε ένα παιχνίδι που μπορεί να τους δώσει... "αέρα" 11 βαθμών από τον ΠΑΟΚ, σε περίπτωση νίκης.

Για αυτό ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων αποφάσισε να μην ταξιδέψει με την αποστολή στη συμπρωτεύουσα, όπως είχε γραφτεί στον Τύπο τις προηγούμενες ημέρες.

Ο ισχυρός άνδρας του Θρύλου ήθελε να βρίσκεται κοντά στην ομάδα, ως αρχηγός της αποστολής, αλλά η προσπάθεια των πρωταθλητών είναι να μείνουν χαμηλά οι τόνοι και να πάει η ομάδα όσο πίο ήρεμα γίνεται στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Κι αυτή η απόφαση από την πλευρά του Ολυμπιακού, έχει σχέση περισσότερο με όσα συμβαίνουν στα εσωτερικά της ομάδας της Θεσσαλονίκης! Που έχει, ήδη, τα δικά της προβλήματα και η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη δυνατή!

Δηλαδή θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένταση στο γήπεδο, λόγω των εσωτερικών του ΠΑΟΚ, ακόμα κι αν αντίπαλος ήταν οποιαδήποτε ομάδα. Πόσω μάλλον τώρα, που πρόκειται για ένα ματς εναντίον της ομάδας που βρίσκεται στο +8 στη μάχη του πρωταθλήματος...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ