2015-02-07 15:47:25
Φωτογραφία για Άννα Βίσση: Σε μία από τις σχέσεις μου ένιωσα τον τρόμο
Η Άννα Βίσση, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Athens Voice», παραδέχεται πως μια σχέση της από το παρελθόν έγινε επικίνδυνη για την σωματική και ψυχική ακεραιότητά της. Μάλιστα, η ίδια προσπάθησε να καταστρώσει και σχέδιο ια να γλιτώσει από εκείνον.

«Σε μία από τις σχέσεις μου ένιωσα τον τρόμο. Κατέληξε να είναι επικίνδυνη για τη σωματική και την ψυχική μου ακεραιότητα. Από ένα σημείο και μετά παρέμενα καταστρώνοντας το σχέδιο απόδρασης, πώς θα καταφέρω να αποδιώξω το φόβο και να φύγω. Είχα φτάσει σ’ εκείνο το σημείο που δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου. Ούτως ή άλλως η αλλοτρίωση αυτή συμβαίνει και όταν σε μια σχέση το “θέλω να είμαι εδώ” το αντικαθιστά το “δεν μπορώ να φύγω”. Μου έχει συμβεί δύο με τρεις φορές», αποκάλυψε.

Ενώ, η τραγουδίστρια απαντά στο αν θεωρεί πως πούλησε την προσωπική της ζωή.

«Μου καταλογίζετε πως πούλησα την προσωπική μου ζωή για χάρη της δημοσιότητας; Δεν ξέρω αν μπορώ να σας πείσω μ’ αυτό που θα πω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Δεν το έκανα πονηρά. Δεν με ένοιαζε! Ναι, γιατί, έλεγα τότε, να μην πω για τη σχέση μου με τον Σαμαρά; Και ποιος είναι αυτός για να μην το κάνω; Αφέθηκα στην αφέλειά μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή: faysbook
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ