2015-02-07 17:07:00
Φωτογραφία για Ασφαλείς αγορές στο διαδίκτυο χωρίς πιστωτική
Μέχρι πρόσφατα, είχαμε την δυνατότητα πληρωμών με τρεις τύπους καρτών. Πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες που εκδίδονται από τραπεζικά ιδρύματα, η πρώτη για να παρέχει συναλλαγή δανεισμού (πληρωμή αργότερα), και η δεύτερη να παράσχει πρόσβαση σε τρεχούμενο λογαριασμό (άμεση πληρωμή). Οι προπληρωμένες κάρτες, η νεότερη υπηρεσία απ’ τις τρεις ξεκίνησε την “καριέρα” της περισσότερο ως δωροκάρτα, αλλά μετατράπηκε σύντομα σε κάρτα γενικής χρήσης. Ένα μέσο συναλλαγών που στηρίζεται στην απόλυτα ελεγχόμενη χρήση από τον ίδιο τον κάτοχο και στην δυνατότητα επαναφόρτισης. Αυτές οι κάρτες είναι ένας λογαριασμός προσωρινής αποθήκευσης χρηματικής αξίας που ο κάτοχος ορίζει κάθε φορά. Ήρθε να καλύψει το κενό της αγοράς που είχε προκύψει μεταξύ πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας.

Η ανανέωση του υπολοίπου είναι πολύ απλή συνήθως. Από μεταφορά μέσω τραπεζικού λογαριασμού, μεταφορά από διαδικτυακές τράπεζες αλλά ακόμη κι από καταστήματα λιανικής απευθείας
. Με τις υπηρεσίες προπληρωμένες κάρτας, η διαδικασία ανανέωσης είναι οικεία καθώς μοιάζει με αυτήν της ανανέωσης χρόνου ομιλίας στα καρτοκινητά, με απλή αγορά δελτίου με αριθμό PIN από καταστήματα σούπερ μάρκετ, πρατήρια βενζίνης είτε ακόμη και τα περίπτερα σε όλη την χώρα. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ποσού μεταξύ 25€, 50€, 75€, ή 100€ και επιλέγει ο καθένας το αντίστοιχο ποσό που θέλει να ‘’φορτώσει’’ στην κάρτα.

Είναι το λεγόμενο πλαστικό πορτοφόλι που διαδέχεται το πλαστικό χρήμα των προηγούμενων δεκαετιών. Πλεονεκτήματα; Αρκετά, γι’ αυτό άλλωστε γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής. Πρώτον, ο έλεγχος εξόδων που προσφέρει αυτός ο τρόπος συναλλαγών είναι διαφήμιση από μόνη της. Ξοδεύεις μόνο όσα έχεις στην κάρτα, δεν υπάρχει τρόπος υπερχρέωσης καθώς μπορείς ανά πάσα στιγμή να έχεις πρόσβαση στο υπόλοιπο σου μέσω του προσωπικού λογαριασμού σε σύνδεση μέσω Ίντερνετ. Επιπλέον, οι προπληρωμένες κάρτες είναι προς αποφυγή του ρίσκου σε online συναλλαγών, βοηθούν στην περίπτωση που θα ήθελε κάποιος να κρατήσετε την ανωνυμία του σε ιστοσελίδες που δεν έχει ακόμη αναπτύξει εμπιστοσύνη είτε εισέρχεστε για πρώτη φορά.Επομένως, η υπηρεσία αυτή αποτελεί ιδανική λύση για χρήση στις διακοπές καθώς και για νέα άτομα χωρίς πείρα σε διαχείριση οικονομικού προϋπολογισμού.

Αξίζει μια δοκιμή καθώς τα οφέλη είναι πολλά και το ρίσκο μηδαμινό.

Πηγή: perierga
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ