2015-02-07 17:44:23
Φωτογραφία για OEOEOE, OEOEOE, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ!
Μεγάλη νίκη του Θρύλου επί του πελάτη με 16-7 για τη 12η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός νίκησε για δεύτερη φορά φέτος τον Παναθηναϊκό για την Α1 πόλο των Ανδρών, διατηρώντας το αήττητο του. O Παναθηναϊκός δεν έχει δει ποτέ πρωτάθλημα στο πόλο, ενώ για να βρει κανείς την τελευταία του νίκη επί του Ολυμπιακού πρέπει να ψάξει στο... 2001! 14 χρόνια και συνεχίζουμε Στο κατάμεστο από κόσμο "Παπαστράτειο", ο Θρύλος μόλις μπήκες στο πνεύμα του αγώνα, γιατί ξεκίνησε πολύ χαλαρά και έμεινε πίσω στο σκορ με 0-1,1-2 και 2-3 έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και έκλεισε την πρώτη περίοδο με 4-3 μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο 8λεπτο υπήρχε μόνο ο Ολυμπιακός στην πισίνα που έκανε ένα... εκκωφαντικό 6-0 και εκεί τελείωσαν όλα. Πάλι καλά να λένε στον Παναθηναϊκό που ο Ολυμπιακός έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την ερχόμενη Τετάρτη (11/2) με αντίπαλο την ισπανική Μπαρτσελονέτα και πάτησε φρένο, διαφορετικά...

Στη λήξη του αγώνα οι οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν στην πισίνα δύο... σωσίβια κουλούρες με το σήμα του Παναθηναϊκού...

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 6-0, 2-1, 4-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ. Βλάχος): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 1, Δελακάς 1, Βλαχόπουλος 2, Φουντούλης 6, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάλιαρακ 3, Γούνας 1, Γαλανίδης, Δερβίσης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Κ. Λούδης): Καραμπέτσος, Κομάντινα 2, Σαρτζετάκης, Κόχειλας, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 2, Παπαδόγκωνας 2, Καλογεράκος, Αφρουδάκης, Δερμιτζάκης 1, Χαραλαμπόπουλος, Γερακούδης, Γρηγοριάδης, Πανταζόπουλος, Σπυρόπουλος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ