2015-02-07 21:24:08
Φωτογραφία για ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ... ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν την αποστολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, την οποία συνόδευε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δημιουργώντας φραστικό επεισόδιο!

Περισσότεροι από 20 οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν την αποστολή των ερυθρόλευκων κατά την άφιξή της στην Θεσσαλονίκη. Όπως διέρρευσε επρόκειτο κυρίως για ομογενείς που ταξίδεψαν από την Γερμανία (καθώς υπήρχαν και κάποιοι άλλοι που ήταν έξω από το αεροδρόμιο) και συγκεκριμένα από την Στουτγκάρδη για να δουν τον αγώνα. Γενικότερα αυτές τις ώρες έρχεται κόσμος στην Θεσσαλονίκη από την Γερμανία ειδικά για το παιχνίδι.

Οι δύο αυτές πτήσεις συνέπεσαν πολύ κοντά χρονικά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι οπαδοί αυτοί του ΠΑΟΚ επιχείρησαν να προσεγγίσουν το σημείο όπου βρίσκονταν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, καθώς και ο Βαγγέλης Μαρινάκης που ταξίδεψε με την αποστολή των ερυθρόλευκων. Η αστυνομία αρχικά δεν λειτούργησε όπως έπρεπε προκειμένου να προστατεύσει την ομάδα, κάτι που σίγουρα δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό σε μία τέτοια περίπτωση.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανέβει η ένταση και να χρειαστεί η παρέμβαση της ατόμων της ασφάλειας της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα.

Στη συνέχεια επενέβησαν και οι αστυνομικές δυνάμεις και τα πνεύματα ηρέμησαν, για να μπορέσει και η αποστολή να φύγει και να καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης. Υπήρξε βέβαια φραστική επίθεση στην αποστολή του Ολυμπιακού και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ