2015-02-08 09:06:33
Φωτογραφία για ΜΑΛΙΑΡΑΚ : ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε παράσταση για έναν...ρόλο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος κατέβηκε ως δεύτερος στο κατάμεστο Παπαστράτειο.

Ο Παναθηναϊκός, προέβαλε αντιστάσεις μόλις για ένα οκτάλεπτο και τελικά ο Θρύλος επικράτησε με 16-7. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ήταν ισοπεδωτικός και πιστοποίησε για μια ακόμη φορά την κυριαρχία του τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και σε βάρος των "πράσινων".

Ο περιφεριακός του Ολυμπιακού, Μπλάι Μάλιαρακ, δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα: «Ήταν ένα παιχνίδι σημαντικό γιατί πάντα ένα ντέρμπι είναι ξεχωριστό. Εμείς ήμασταν πάρα πολύ δυνατοί στο δεύτερο οκτάλεπτο και στην ουσία εκεί καθαρίσαμε το παιχνίδι. Τη νίκη αυτή την αφιερώνουμε στον κόσμο μας και στα θύματα της ΘΥΡΑΣ 7. Τώρα συνεχίζουμε αήττητοι και το μυαλό μας βρίσκεται στα δυο παιχνίδια που ακολουθούν με την Μπαρστελονέτα που θέλουμε να τα κερδίσουμε και τα δυο ενώ περιμένουμε και το ματς με την Έγκερ με την οποία θα παλέψουμε για την πρόκριση. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την συμπαράστασή του που ήταν συγκλονιστική»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ