2015-02-08 15:12:10
Φωτογραφία για ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
Τη νίκη με την οποία θα φτάσει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος της Ιστορίας του θέλει απόψε (19:30, Novasports 1) ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, προκειμένου να την αφιερώσει στα θύματα της «Θύρας 7».

Οι ερυθρόλευκοι είναι μπροστά οχτώ βαθμούς από τους Θεσσαλονικείς και αν σήμερα πάρουν τη νίκη στην Τούμπα, τότε αυτή η διαφορά θα αυξηθεί στο... +11. Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Περέιρα θέλουν να νικήσουν τον ΠΑΟΚ για ακόμη έναν λόγο.

Για να αφιερώσουν τη σημερινή νίκη τους στα θύματα της «Θύρας 7», τα οποία σαν σήμερα πριν από 34 ακριβώς χρόνια έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Με τον πρόεδρο του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, επικεφαλή της αποστολής και το πάθος για νίκη οι ερυθρόλευκοι θα μπουν χωρίς να... "μασήσουν" στις όποιες προκλήσεις ενδέχεται να αντιμετωπίσουν στην Τούμπα, προκειμένου να δώσουν απαντήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να γυρίσουν θριαμβευτές από τη Θεσσαλονίκη!


Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Βίτορ Περέιρα σκοπεύει να παρατάξει τους πρωταθλητές Ελλάδας με τα καλύτερα δυνατά «όπλα», προσπαθώντας να ανοίξει από νωρίς το σκορ και να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σαντάνα, Σιόβα και Μασουακού.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης με τον Κασάμι, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Ντοσεβί και ο Αφελάι. Οργανωτικό ρόλο θα έχει ο Τσόρι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Φουστέρ και Διαμαντάκος (που πήρε τη θέση του Χάρα).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ