2015-02-08 17:08:15
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΑ... ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Περίεργο ήταν για τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο να αγωνιστεί ως παίκτης της Νέας Κηφισιάς κόντρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος βράβευσε τον πρώην αρχηγό της ομάδας για την προσφορά του.

Ευχάριστο και ταυτόχρονα... περίεργο ήταν για τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο το γεγονός ότι επέστρεψε στο ΣΕΦ ως αντίπαλος του Ολυμπιακού με τη φανέλα της Νέας Κηφισιάς, ο οποίος μάλιστα τον βράβευσε για την προσφορά του στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 31χρονος φόργουορντ στο OTE Sport

Για το γεγονός ότι βραβεύτηκε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την προσφορά του στην ομάδα:

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ περίεργο το συναίσθημα. Το είχα δει σε άλλους παίκτες και σήμερα συνέβη με εμένα. Ήταν περίεργο να είσαι αντίπαλος με μία ομάδα που έπαιζες τόσα χρόνια».

Για την επάνοδό του μετά τους τραυματισμούς που τον είχαν κρατήσει αρκετό καιρό εκτός δράσης:

«Νιώθω πάρα πολύ καλά, αυτό είναι το ευχάριστο για εμένα. Προσπαθώ να βοηθάω σε άμυνα και επίθεση. Χαίρομαι που ο οργανισμός μου αντιδράει θετικά σε όλες τις συνθήκες. Το ζέσταμα είναι απαραίτητο. Ελπίζω ότι αυτό δεν θα είναι για μία ζωή, αλλά πρέπει να κάνω μία καλή σεζόν για να είμαι πιο δυνατός».

Για τον λόγο που αποφάσισε τελικά να επιστρέψει:

«Δεν είχε τελειώσει ποτέ το μικρόβιο του παίκτη. Ήθελα πολύ να επιστρέψω και να συνεχίσω να αγωνίζομαι μέχρι να αποφασίσω εγώ να αποσυρθώ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ