2015-02-08 18:49:12
Φωτογραφία για ΔΕΝ... ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΤΣΣΚΑ!
Ο εφιάλτης της ΤΣΣΚΑ... επέστρεψε. Με τρίποντο στο φινάλε από τον Ταϊρίς Ράις, δήμιού της στον περσινό ημιτελικό της Ευρωλίγκας με τη Μακάμπι, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχασε 107-104 από τη Χίμκι.

Μέχρι πρότινος δεν έχανε με τίποτα… Μετά την ήττα από τη Χίμκι στο ντέρμπι της Μόσχας για τη VTB League συμπλήρωσε... τρεις σερί!

Φαίνεταοι πως η ΤΣΣΚΑ δεν... ξεπέρασε την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και αρχίζει να μοιάζει... ευάλωτη! Αυτή τη φορά ο Ταϊρίς Ράις με τρίποντο στο 1’’ πριν το τέλος χάρισε στους γηπεδούχους τη νίκη. Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου είχε «σκοτώσει» την ΤΣΣΚΑ και στον περσινό ημιτελικό του Final Four της Ευρωλίγκας ως παίκτης της Μακάμπι.

Ο ήρωας της Χίμκι είχε 18 πόντους και 7 ασίστ, ενώ από 22 πόντους πέτυχαν οι Πέτερι Κόπονεν και Πολ Ντέιβις για τους γηπεδούχους.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς είχε 31 πόντους και 9 ασίστ, ενώ ο Νάντο Ντε Κολό και ο Βιτάλι Φριτζόν πρόσθεσαν 23 και 18 πόντους αντίστοιχα για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, που προερχόταν από ήττες από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και τον Ολυμπιακό.

Πλέον με ρεκόρ 16-3 είναι δεύτερη στη VTB League, αφού η Χίμκι έφτασε στο 15-2.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ